Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Pot sa actionez in judecata o clinica privata la care am nascut acum 6 luni? O asistenta de la acea clinica i-a adus un prejudiciu copilului meu. Mentionez ca pana acum nu am facut plangere penala, fiind ocupata cu recuperarea copilului meu.
Va rog sa imi spuneti daca este tarziu acum sa fac plangere? Am dovezi video si documente medicale.
Puteţi să intentaţi acţiunea, dacă într-adevăr asistenta respectivă este culpabilă şi puteţi dovedi acest lucru , prejudiciul trebuie dovedit , altfel nu veţi rezolva nimic. În plus, spuneţi că până acum v-aţi ocupat de recuperarea copilului, ar fi bine să depuneţi toate documentele medicale din care să rezulte diagnosticul copilului, tratamentul efectuat, cauza respectivei afecţiuni , dacă debutul ei se situează la o dată ulterioară naşterii sau este ceva congenital , etc.
Vă puteţi adresa şi Direcţiei de sănătate publică, cât şi colegiului medicilor .
Malpraxis
ContSters220392
De mica am probleme respiratorii, infectii frecvente iar de cativa ani am o tuse cronica, de cateva luni durere permanenta in piept si in gat, iar infectiile ... (vezi toată discuția)