Buna ziua
Ma iertati ca revin pe tema aceasta dar am gasit o neclaritate si vreau sa ma lamuriti
Cum se poate ca la aceiasi adresa sa existe doua societati cu denumiri diferire si CUI diferit..
cum e posibil ca 2 firme cu denumiri diferite sa aiba acelasi sediu?
firmele sunt verificate de mine in lista firmelor si corespunde datele pe care eu le detin
cum e posibil ca pe o decizie de suspendare a contractului la antet sa scrie o societate si continutul decizite sa fie cu alta societate
ma puteti lamuri
va multumesc
:((
am inteles acest lucru.
cum lucrezi tu fara a declara sediul secundar .
cind sotului meu i s-a inchis CIM i-sa pus desfacerea disciplinara a contractului(aici se leaga de reg.de ordine interioara)
referitor la numele firmei e ok dar cum va explicati dumneavoastra ca in loc sa semneze directorul firmei semneaza secretara in numele lui
Buna ziua
Numele meu e MINCU LIVIA si doresc citeva lamuriri cu privire la contractul sotului de munca
Contractul propriu zis e incheiat pe firma DELAMOD ulterior firma si-a schimbat denumirea in TIBETT LOGISTICS (conform adeverinta semnata de referent HR )fara sa fie vreo modificare in acest sens la CMI
Are douo acte aditionale cu modificarea de salariu care sunt cu modificare la CIM
care sunt semnate de directorul general restul de acte fiind semnate de seretara .
Firma TIBETT LOGISTICS nu are declarat sediul secundar ca punct de lucru
Va rog sama lamuriti si pe mine
O zi buna :((
am si eu o mica nelamurire cu privire la abaterea disciplinara .
se poate sanctiona o persoana cu luarea din salariu pt. o reclamatie care nu tine de salariat.
ps:piesele sortate de noi se duc la o firma mare si cei de acolo ne fabrica defectele si trimit meiluri catre firma noastra cum ca acel angajat a gresit si i se ia din salariu 5-10%
va rog sa ma lamuriti mai bine:((