avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la CIM

Buna ziua
Ma iertati ca revin pe tema aceasta dar am gasit o neclaritate si vreau sa ma lamuriti
Cum se poate ca la aceiasi adresa sa existe doua societati cu denumiri diferire si CUI diferit..
cum e posibil ca 2 firme cu denumiri diferite sa aiba acelasi sediu?
firmele sunt verificate de mine in lista firmelor si corespunde datele pe care eu le detin
cum e posibil ca pe o decizie de suspendare a contractului la antet sa scrie o societate si continutul decizite sa fie cu alta societate
ma puteti lamuri
va multumesc
:((
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:37, 25 Ianuarie 2014
1. Exista posibilitatea ca la o singura adresa sa aiba sediul social mai multe societati.

2. Probabil decizia a fost intocmita gresit , de apar denumirea a doua societati.
dar cum e posibil sa scrie ambele cuiuri pe o adeverinta
din cite stiu eu pt o firma e valabil doar un sg.cui
aici e neclaritatea mea
Asa cum am spus mai sus, probabil este o greseala a celui care a emis acea adeverinta.
Greseala materiala poate fi rectificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de la o firma inchisa. sorini22 sorini22 Buna , sunt Sorin din Focsani , am mai scris aceasta problema dar nu s a gasit o rezolvare as dori sa o public din nou cu mai multe detali. Tocmai am fost dat ... (vezi toată discuția)
2 s.r.l.-uri cu acelasi nume......este posibil? gtbriana gtbriana S.R.L.-uri cu acelasi nume......este posibil? O societate este in Bucuresti iar cealalta in Ilfov.Reprezentantul legal si administratorul este aceiasi ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume firma nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa fac cu contractele de munca in cazul unei firme care si-a schimbat denumirea. Notificare pt fiecare angajat sau ... (vezi toată discuția)