avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de la o firma inchisa.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de la o firma inchisa.

Buna , sunt Sorin din Focsani , am mai scris aceasta problema dar nu s a gasit o rezolvare as dori sa o public din nou cu mai multe detali. Tocmai am fost dat in somaj de o firma la care am lucrat doar 3 luni respectiv 04/2009-07/2009 aici totul e ok, insa imi mai trebuie o adeverinta de la o firma la care am lucrat pana in 11/2008, din Bucuresti aceasta firma nu mai exista ( si a schimbat denumirea si cand eram eu acolo isi tot schimba denumirea) si persoana de acolo mi a spus ca nu se mai poate elibera documente de pe firma aceaa nu exista nimeni, mi a mai spus ca aceiasi problema o avuse si altcineva..dar acesta a facut o cerea la AJOFM si sa eliberat o adeverinta in acest sens...io am discutat si cu cei de la AJOFM Vrancea si Bucuresti si mi au spus ca nu ma pot ajuta. totusi trebuie sa existe o "portita" pt a beneficia de somaj.
VA multumesc!
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 22:24, 26 Iulie 2009
Ca sa va putem raspunde, ar trebui sa ne spuneti clar ce s-a intamplat cu acea firma. Daca si=a schimbat denumirea doar, inseamna ca este aceeasi persoana juridica. Le solicitati o adeverinta cu antetul nou, insa la sfarsit vor scrie in paranteza vechea denumire a societatii.
sorini22 a scris:

sorini22 a scris:

Buna , sunt Sorin din Focsani , am mai scris aceasta problema dar nu s a gasit o rezolvare as dori sa o public din nou cu mai multe detali. Tocmai am fost dat in somaj de o firma la care am lucrat doar 3 luni respectiv 04/2009-07/2009 aici totul e ok, insa imi mai trebuie o adeverinta de la o firma la care am lucrat pana in 11/2008, din Bucuresti aceasta firma nu mai exista ( si a schimbat denumirea si cand eram eu acolo isi tot schimba denumirea) si persoana de acolo mi a spus ca nu se mai poate elibera documente de pe firma aceaa nu exista nimeni, mi a mai spus ca aceiasi problema o avuse si altcineva..dar acesta a facut o cerea la AJOFM si sa eliberat o adeverinta in acest sens...io am discutat si cu cei de la AJOFM Vrancea si Bucuresti si mi au spus ca nu ma pot ajuta. totusi
trebuie sa existe o "portita" pt a beneficia de somaj.
VA multumesc!
ei mi au spus ca acea firma nu mai exista nici stampila nici administrator nici lichidator nimic.

GENERAL FOOD SERVICES BUCURESTI CUI 22679566 NU SUNT SINGUR ASA AM VAZUT PE NET
Schimbandu-si doar denumirea, persoana juridica a ramas aceeasi. Mergeti si solicitati, dupa cum v-am spus mai sus, o adeverinta cu stagiul dvs de cotizare, cu antetul firmei noi. Iar la urma acestia sa specifice faptul ca si-au schimbat denumirea societatii din S.C. X SRL in SC Y SRL, conform Incheierii de sedinta nr. eliberata de ORC. Scoateti si dvs. un certificat constatator de la Registrul Comertului, din care sa reiasa schimbarea de denumire a societatii, pe care o veti atasa adeverintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de somaj de la o firma inchisa sorini22 sorini22 buna ziua , numele meu este Sorin si am urmaroare problma, am nevoie de o adeverinta care sa ateste faptul ca firma la care am lucrat pana in 11 2008 a platit ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta venituri lilly11a lilly11a Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati, deoarece ma confrunt cu urmatoarea situatie: Un fost angajat solicita o adeverinta cu veniturile incasate de la ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume firma nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa fac cu contractele de munca in cazul unei firme care si-a schimbat denumirea. Notificare pt fiecare angajat sau ... (vezi toată discuția)