avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare adeverinta venituri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare adeverinta venituri

Buna ziua,
am rugamintea sa ma ajutati, deoarece ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Un fost angajat solicita o adeverinta cu veniturile incasate de la firma, problema e ca in intervalul solicitat, firma si-a schimbat denumirea.Mai domnul are nevoie de adeverinta cu veniturile incasate intre 01.04.2003-01.10.2006. Incepand cu 01.01.2005, firma si-a schimbat denumirea (asta am aflat, dar nu am documente in acest sens), la dosarul personal nu apare nici o modificare. Care nume de societate sa il trec pe adeverinta?Contractul e pe primul nume iar decizia de desfacere e pe numele nou. Am dreptul sa eliberez adeverinte pe numele de firma vechi?Pe langa asta, din arhiva imi lipsesc state de plata din intervalul respectiv. Am solicitat la ITM duplicate, sper sa le primesc. Nu stiu ce raspuns sa dau domnului. Sa il trimit la ITM sa solicite acolo adeverinta?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 9 Martie 2016
Ii eliberati adeverinta cu antetul nou sub care scrieti "fosta XXX".
ITM elibereaza adeverinte numai in anumite situatii.

In speta, adeverinta se va eliberare de societate chiar dca si-a schimbat denumirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de la o firma inchisa. sorini22 sorini22 Buna , sunt Sorin din Focsani , am mai scris aceasta problema dar nu s a gasit o rezolvare as dori sa o public din nou cu mai multe detali. Tocmai am fost dat ... (vezi toată discuția)
Lipsa adeverinta stagiu de cotizare lupsamihai2004 lupsamihai2004 buna seara, sotia mea urmeaza sa se pensioneze de invaliditate,avand decizia medicala cu gradul trei. In perioada 2010-2014 a fost angajata la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta vechime Buburuzsa Buburuzsa Buna ziua! Am lucrat anterior la o societate comerciala, in prezent lucrez in alta parte. Dat fiind faptul ca la locul actual de munca mi s-a pierdut cartea de ... (vezi toată discuția)