avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate 321

Activitate 321

Dumneavoastra nu vreti sa intelegeti ca nu s-a intamplat absolut nimic - chiar nimic, ci este doar o plangere aberanta pe numele meu desi eu nu am facut nimic - absolut nimic Asta este chiar culmea
NU AM DE CE SA MA INTELEG PENTRU CA NU S-A INTAMPLAT NIMIC VB DE O FAPTA INEXISTENTA SI DE O PERSOANA RAU VOITOARE.......INTREBAM DOAR CE DRACU VREA PERSOANA SA-MI FACA CU ACEASTA ACUZATIE - UNDE BATE DE FAPT ASTA ERA ..MULTUMESC
Cum se pedepsesc. la ora asta. cele doua ? Cineva ma acuza PE NEDREPT ca am intrat cu chei potrivite in casa si nu am facut altceva decat sa ii umblu in mancare - sa-i mananc mancarea ....Ce ziceti ?
Răspuns la discuția Testul poligraf
Multumesc pentru incurajare dar nu mi s-a intamplat sa am nevoie de el ci doar ma intrebam cum e cu acest test si legat de ce ai zis tu Pe site-uri-le lor se mentioneaza ca durata este intre 60 si 120 de minute si nu 3 minute cum ai spus tu de accea vad ca intrebarile sunt impartite.
Discuție Testul poligraf
Cum se pun intrebarile la testul poligraf ?
Cate intrebari sunt la testul poligraf si cate dintre ele relevante?
Cu cat timp afli intrebarile ce ti se vor pune la test?
Pe un site am citit ca intrebarile le stabilesti de comun acord cu expertul , altii spun ca le pune procurorul si tu doar raspunzi fara doar si poate. vad ca pe forum sunt persoane care sustin ca sunt complet nevinovate si ca totusi au picat testul Expertii spun ca e aproape imposibil sa-l pici doar datorita emotiilor Cine stie pana la urma cum stau treburile?
Discuție Test ADN
Cat dureaza o testare ADN pentru probele non-standard ( par, guma de mestecat, capete de tigari etc) Iar daca este vorba doar de o singra dovada ADN - necoroborata cu alte probe, este suficienta pentru o condamnare ?
Stiu ca par incriminatoriu ... :)), dar e doar o curiozitate :))
Am si eu o intrebare Stiu ca nu este locul potrivit dar fiind vorba tot de o infractiune - deci cod penal am s-o pun aici. In cazul in care cineva aduce o ofensa, prin intermediul net-ului / chat-ului / paginilor de socializare, unei persoane dar nu este titularul ab la internet, cine suporta consecintele indiferent care sunt ele ?
In prezent dupa comiterea unei infractiuni, esti judecat dupa noul cod penal sau tot cel vechi ?
Răspuns la discuția art.47 pct.1 din constitutie
Se va schimba si Constitutia , din nou si probabil ca vor avea in vedere si eliminarea acelui art. 47 pct.1 Si asa se va rezolva si problema asta.;)