avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art.47 pct.1 din constitutie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art.47 pct.1 din constitutie

as vrea sa stiu de ce mai este stipulat in constitutie obligativitatea statului de a asigura un trai decent cand 90 la suta din romani traiesc la limita subzistentei.actuala putere incalca un articol din constitutie si nimeni nu ia nici o masura.si se mai numesc alesii neamului.
Cel mai recent răspuns: xena2 , utilizator 12:56, 4 Iulie 2011
Intrebarea aceasta trebuie sa o puneti guvernantilor, nu noua. ;)
Se va schimba si Constitutia , din nou si probabil ca vor avea in vedere si eliminarea acelui art. 47 pct.1 Si asa se va rezolva si problema asta.;)
legal pot fi trasi la raspundere? ar trebui dati in judecata ptr.tradare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da in judecata persoanele ale caror unde wifi patrund in apartamentul meu? andoseg2 andoseg2 Buna ziua, Articolul 27 alineatul 1 din Constitutia ROmaniei spune ca: (1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau ... (vezi toată discuția)
Abuz de clauza viagera Daniel Firica Daniel Firica Buna ziua! Din discutiile purtate am inteles ca situatia este urmatoarea: Un baiat mosteneste prin testament de la bunica lui un apartament cu clauza ... (vezi toată discuția)