avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test ADN
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test ADN

Cat dureaza o testare ADN pentru probele non-standard ( par, guma de mestecat, capete de tigari etc) Iar daca este vorba doar de o singra dovada ADN - necoroborata cu alte probe, este suficienta pentru o condamnare ?
Stiu ca par incriminatoriu ... :)), dar e doar o curiozitate :))
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:55, 10 Iulie 2011
destul de mult dureaza. proba cu testul ADN este o proba obiectiva si poate conduce la vinovatie fara sa fie in mod obligatoriu coroborata cu alte probe cum ar fi depozitia unor martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controverse privind proba cu testul poligraf cezarad cezarad Doresc sa va intreb care este temeiul juridic pe care il poate invoca un avocat in cursul judecatii unui apel cu privire la administrarea probei cu TESTUL ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la detectorul de minciuni donpedros donpedros am avut un necaz in familie.au intrat hotii(hotul !?)in casa unei rude furand o suma de bani(agoniseala de o viata).sau luat amprente,au fost interogati ... (vezi toată discuția)
Neprezentare tata prezumtiv la testul adn stabilit de instanta Pocol Dinut Marcel Pocol Dinut Marcel As dori sa stiu de ce intampla in cazul in care tatal prezumtiv nu se prezinta la testul ADN de stabilire a paternitatii pentru un copil din afara ... (vezi toată discuția)