avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate andymury

Activitate andymury

Un cetățean moldovean cu permis de ședere temporară (studii) in Romania poate călători în celelalte state UE cu un prieten roman (cu camionul) și de ce fel de acte are nevoie? Mulțumesc!
Am un SRL, am ca obiect de activitate comertul ambulant, am casa de marcat fiscalizata pentru comertul ambulant, dar as dori sa stiu daca mai am nevoie de ceva autorizatii sau avize, pentru a putea functiona. Va multumesc!
Buna! As dori sa stiu care ar fi actele necesare pentru comertul alimentelor, mancarii (mititei, gratare, etc.) si bauturilor (racoritoare si alcoolice) in targuri, oboare, balciuri, etc. Va multumesc anticipat!
Buna ziua.Detin o intreprindere individuala si m-ar interesa daca pot sa o instrainez unui cetatean slovean si care sunt conditiile si procedurile.Multumesc.
andymury a scris:

Buna! As dori cateva informatii privind inmatricularea unei autoutilitare dupa terminarea leasing-ului. Autoutilitara este din anul 2007 si ultima rata a leasing-ului a fost in decembrie 2010. S-au achitat toate ratele, inclusiv casco, masina a fost cumparata pe persoana juridica, dar nu s-a trecut de pe firma de leasing pe firma care a cumparat-o. As dori sa stiu cum s-ar putea inmatricula acum, ce acte sunt necesare si care ar fi pasii de urmat. Se pot scoate numere provizorii, trebuie facuta inspectia tehnica la RAR sau la orice statie ITP? Ce taxe ar fi de achitat si ce conditii trebuie indeplinite pentru a putea fi inmatriculata definitiv? Va multumesc anticipat

Imi cer mii de scuze dar cred ca nu am postat mesajul unde trebuia! Va rog, daca se poate, sa il mutati in asa fel incat sa pot primi si eu un raspuns. Va multumesc!
Buna! As dori cateva informatii privind inmatricularea unei autoutilitare dupa terminarea leasing-ului. Autoutilitara este din anul 2007 si ultima rata a leasing-ului a fost in decembrie 2010. S-au achitat toate ratele, inclusiv casco, masina a fost cumparata pe persoana juridica, dar nu s-a trecut de pe firma de leasing pe firma care a cumparat-o. As dori sa stiu cum s-ar putea inmatricula acum, ce acte sunt necesare si care ar fi pasii de urmat. Se pot scoate numere provizorii, trebuie facuta inspectia tehnica la RAR sau la orice statie ITP? Ce taxe ar fi de achitat si ce conditii trebuie indeplinite pentru a putea fi inmatriculata definitiv? Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția comert in targuri si oboare
Va multumesc pentru sfaturi! Am fost la Registrul Comertului si am rezolvat cu actele, chiar mai repede decat credeam! A ramas doar problema cu casa de marcat! Va doresc o seara placuta!
Răspuns la discuția comert in targuri si oboare
Va multumesc! Mai am nevoie si de alte acte, pe langa autorizarea de la Registrul comertului? In statut am codurile caen 4781, 4782, 4789 ca si activitati secundare. Inteleg ca ar trebui neaparat si o alta casa de marcat, fiscalizata pe acest domeniu de activitate, chiar daca punctul de lucru actual va fi inchis pe perioada targului?
Am un SRL, cu obiectul principal de activitate Baruri si alte activitati de comercializare... (cod caen 5630), am certificatul constatator pentru punct de lucru si activitate secundara (in afara punctului de lucru) pentru comert cu alimente, bauturi si tutun in magazine nespecializate, parcuri pentru rulote, campinguri, etc. As vrea sa merg in targuri cu taraba cu produse alcoolice, dulciuri, etc. As dori sa stiu de ce acte mai am nevoie si daca este valabila casa de marcat de la punctul de lucru, daca acesta este inchis in ziua respectiva. Va multumesc!