avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comert ambulant cu mancare si bauturi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comert ambulant cu mancare si bauturi

Buna! As dori sa stiu care ar fi actele necesare pentru comertul alimentelor, mancarii (mititei, gratare, etc.) si bauturilor (racoritoare si alcoolice) in targuri, oboare, balciuri, etc. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andymury , utilizator 00:28, 8 Iunie 2012
In primul rand trebuie sa fiti organizat ca agent economic. Fie infiintati un SRL fie, daca detineti calificari in domeniu, un PFA. Ulterior, obtineti avizele necesare functionarii.
Am un SRL, am ca obiect de activitate comertul ambulant, am casa de marcat fiscalizata pentru comertul ambulant, dar as dori sa stiu daca mai am nevoie de ceva autorizatii sau avize, pentru a putea functiona. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comertul cu amanuntul la targuri AlexandraCiolan AlexandraCiolan Buna ziua. Am deschis un PFA in dorinta de a comercializa bauturi/sucuri naturale obtinute din fructe, momentan doar la targuri, expozitii. Activitatea nu ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Relatii infiintare i.i. gust gust Buna seara! as vrea sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: - comert prin piete/targuri/oboare cu pasari ... (vezi toată discuția)