avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate popescucristina

Activitate popescucristina

Buna ziua!
Si eu am patit o chestie asemanatoare,fostul patron mi-a folosit cnp-ul pentru a-mi afla un cont bancar personal.Ce pot face pentru a plati pentru ce a facut?Va multumesc anticipat!
Am revenit sa va dau ultimile "vesti",am fost la fostul meu patron si acesta refuza sa-mi plateasca indemnizatia de concediu medical pana nu-mi dau demisia.Sincer nu stiu pentru ce ii trebuie demisia caci mi-a zis ca mi-a inchis contractul,cum?nici el nu stie eu nici atat.Refuza sa-mi dea decizia de concediere,de preaviz nici nu incape vorba.
Va multumesc anticipat!
Astazi am fost la itm si am facut o sesizarea,dar persoana de acolo nu m-a incurajat prea mult.Acum ramane sa astept raspunsul lor,dar si al patronului fiindca sigur a si aflat,doar suntem in romania.Multumesc mult,mi-ati fost de mare ajutor!
tudorvaleriu a scris:

1. Angajatorul va poate concedia daca respecta prevederile legale.
2. Depinde care va fi motivul concedierii. Nu vi l-a spus?
3. Dupa ce se termina concediul medical va prezentati la serviciu si vedeti ce se intampla si ne spuneti atunci.

Asa am facut numai k acesta ma pus sa-mi dau demisia si fiindca am refuzat ma duce cu zaharelul ca nu stie cum sa-mi incheie contractul in termeni legali,asteptand sa treaca cateva zile si apoi sa ma concedieze pentru neprezentare.ce pot face pentru pentru a-l impiedica sa faca asta?Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am si eu o intrebare:ce retinneri se fac la un concediu medical 100% cod 12?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am si eu o mare problema,sunt in concediu medical si in cateva zile trebuie sa ma intorc la munca numai ca patronul abia asteapta sa ma concedieza.Este legal ce face?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am o intrebare :ce retineri se fac la plata unui concediu medical 100% pe cod 12,tbc?Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Refuzul platii indemnizatiei de concediu medical se poate considera litigiu de munca?