As vrea sa aflu daca pentru o cladire inchiriata, care este construita intre anii 1925-1930 pentru care nu avem certificat de urbanism, autorizatie de construire sau proiecte ale instalatiilor de apa, gaze, electricitate se poate totusi obtine avizul psi. Mentionez ca acolo isi desfasoara activitatea sediul unei fundatii care detine si o scoala postliceala dar ca in aceasta cladire nu exista decat sediul social si un laborator pentru specializarea asistent medical de farmacie. Am citit HG nr.1739/2006 si cred ca singurul punct unde ne-am putea incadra este m) cladiri sau spatii amenajate in cladiri, avand destinatia pentru invatamant, supravegherea,ingrijirea sau cazarea/adapostirea copiilor prescolari, elevi, studenti, batrani, persoane cu dizabilitati sau lipsite de adapost, indiferent de aria construita; numai ca in afara de acel laborator, in care oricum nu se desfasoara ore cu mai mult de 8-10 elevi, procesul de invatamant se desfasoara intr-o scoala unde avem inchiriate cateva clase. Asa ca nu stiu exact daca avem nevoie de acest aviz. Acest aviz ne este solicitat de aracip in vederea acreditarii unei specializari.
Va multumesc!
Tocmai de aceea am si pus intrebarea, ma gandeam ca trebuie sa fie altfel de procedura. Noi avem nevoie de acest nou"punct de lucru" deoarece trebuie sa dovedim pentru aracip faptul ca spatiile in care se desfasoara cursurile sunt conforme cu nivelul de invatamant(postliceal) deoarece salile de clasa le avem intr-o scoala generala, care are alt cod CAEN. Problema e ca sunt novice in aceste lucruri si va multumesc foarte mult pentru raspuns!!!!!
O zi buna!
Buna ziua,
In urma unei proceduri de acreditare ARACIP ne-a fost solicitat sa deschidem un punct de lucru la scoala unde ne desfasuram orele, cu care avem un contract de inchiriere. Care sunt pasii in acest caz, tinand cont de faptul ca scoala este in cadrul unei fundatii, si care sunt actele necesare?
Va multumesc anticipat!
Deci, in concluzie, nu este nimic de facut? Daca din 3 semnaturi, 2 sunt pro nu decide majoritatea? Mentionez ca restul locatarilor, in afara de cei direct implicati, si-au dat acordul.
Acest acord al locatarilor necesar infiintarii unui cabinet stomatologic trebuie sa fie dat in unanimitate? Adica, din cate am inteles, pentru infiintare sunt necesare semnaturile vecinilor direct afectati (sus, jos, stanga, dreapta). Intrebarea mea este, de fapt, daca unul dintre acestia nu vrea sub nici o forma sa semneze, se pot totusi face demersurile pentru infiintare? si ce alte alternative exista? spre exemplu, daca se obtine aprobare pentru o intrare separata, mai sunt necesare aceste semnaturi?