avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acord locatari necesar infiintarii cabinet medical
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acord locatari necesar infiintarii cabinet medical

Acest acord al locatarilor necesar infiintarii unui cabinet stomatologic trebuie sa fie dat in unanimitate? Adica, din cate am inteles, pentru infiintare sunt necesare semnaturile vecinilor direct afectati (sus, jos, stanga, dreapta). Intrebarea mea este, de fapt, daca unul dintre acestia nu vrea sub nici o forma sa semneze, se pot totusi face demersurile pentru infiintare? si ce alte alternative exista? spre exemplu, daca se obtine aprobare pentru o intrare separata, mai sunt necesare aceste semnaturi?
Cel mai recent răspuns: kristianacrissa , utilizator 19:39, 5 Iulie 2011
Chiar daca aveti o intrarea separata, Legea 230/2007 prevede acordul vecinilor direct implicati .
Deci, in concluzie, nu este nimic de facut? Daca din 3 semnaturi, 2 sunt pro nu decide majoritatea? Mentionez ca restul locatarilor, in afara de cei direct implicati, si-au dat acordul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet stomatologic in bloc de locatari Diana1987 Diana1987 Buna ziua, Vin la dvs cu urmatoarea problema. Un vecin doreste sa isi deschida cabinet stomatologic in blocul de locuinte la parter. Eu stau la etajul 1, ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic-aprobarea vecinilor wellis wellis Buna ziua.As dori , daca se poate sa ma ajutati cu un sfat in demersurile pe care trecuie sa le fac , si anume:am gasit un apartament la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)