avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate GalacticuTM

Activitate GalacticuTM

Discuție Taxa auto 2012
Buna, am o curiozitate, daca se poate sa ma lamuriti.un prieten mi-a spus ca stie el un avocat ca se ocupa cu contestarea taxei auto in instanta, si ca procentajul de reusita este de 100%.Se poate contesta taxa auto in instanta si apoi dupa castigarea in instanta se poate inmatricula respectiva masina fara a mai plati taxa auto?va multumesc
s-a terminat si povestea aceasta cu denuntul calomnios...am facut plangere inpotriva acestui individ, dar din motive ciudate doamna prim-procuror de la Moldova noua a decis ca nu se poate incepe urmarirea penala asupra acelui individ deoarece in un al proces in care eu eram martor am refuzat sa depun o marturie favorabila parchetului impotriva unui apropiat mie(dar un mare dusman al lor, interlopul din clisura dunarii , remus), si la doua zile dupa ce am depus marturie in acel proces s-a emis si rezolutia de neincepere pentru domnul care ma acuzase ca l-am amenintat.deci justitia din romania ne da toate motivele din lume sa plecam din acesta tara condusa de incompetenti,corupti si nenorociti.
Buna ziua, sunt interesat sa deschid o casa de pariuri in sistemul de franciza cu SKY BETS, deoarece conditiile lor sunt cele mai avantajoase, dar ceea ce inca nu stiu exact este urmatorul lucru....am cautat pe net de vreo 4 zile ce taxe si impozite sunt platite de casele de pariuri si m-am minunat...foarte mari,acestea trebuie sa le platesc si eu, sau doar firma care imi acorda franciza, eu fiind pt ei un fel de punct de lucru.va multumesc anticipat
Ma poate ajuta cineva cu un model de plangere penala pt cazul meu de denunt calomnios???ca am gasit un model da nu prea se potriveste la infractiunea de denunt calomnios.va multumesc
inca o intrebare daca se poate, cum ar fi mai bine sa procedez?Sa depun plangere la parchet sau sa ma adresez direct in instanta?
referitor la ce a spus domnul ca daca face parte din lumea interlopa , asta ar insemna sa imi fie frica de el ca e interlop,dar nu merge asha treaba, noi politisti trebuie sa arestam interlopii nu sa ne fie frica de ei...
Poi despre acel om nu spun eu ca e traficant de tigari ci informatiile existente la nivelul sectorului de politie de frontiera( persoana e data in atentie pt astfel de activitati),apoi pe numele sau detine 3 masini o casa de locuit si o pensiune,iar sincer daunele nu ma intereseaza asha de mult pt ca indiferent ce suma voi cere instanta va stabili suma.Dorinta mea este sa fie pedepsit pt ca doar asha poate va intelege ca nu putem reclama pe cineva fara probe si pe nederept doar pt propria placere.Si vi se pare normal modul in care a facut plangerea penala????Acest individ nu a depus plangerea penala la postul de politie de pe raza localitatii de domiciliu si nici la parchetul de pe langa judecatoria din zona, ci a fost si a depus plangere la Inspectoratul judetean al Politiei de Frontiera din judetul nostru...(deoarece avea o legatura de prietenie cu fostul inspector sef)
Discuție Acces pamant
Buna, am o intrebare foarte importanta.Am cumparat un pamant in zona caras sevrin, cu iesire la dunare.in stanga si dreapta am 2 vecini, dar cel mai important e ca intre mne si DN57 e o parcela de pamant a altui om,si nu exista drum de acces.Cum pot obtine si la cine sa ma dresez pt a obtine acces cu auto pe parcela mea pt ca vreau sa construiesc o casuta de vacanta .....va multumesc.
Si referitor la partea cu daunele morale nu vreau sa ma imbogatesc dar nici nu vreau sa cer 1 ron deoarece trebuie sa inteleaga si el ca nu poti sa faci plangeri penale oricand ai chef si sa nu patesti nimic.Trebuie sa platesti pentru faptele tale.
cred ca am fost inteles gresit, acel individ este cunoscut in zona ca traficant de tigari si am avut unele conflicte .iar in plangerea formulata de el eu eram faptuitor.deci ma acuza ca l-am amenintat la telefon dupa ce el m-a sunat cu nr ascuns si m-a injurat si amenintat,iar din cauza acestui dosar penal imaginea mea a fost patata plus ca am fost stresat cu acele vizite ale ofiterului de la corpul de control de care am fost cercetat prealabil.Intelegeti?