avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces pamant

Buna, am o intrebare foarte importanta.Am cumparat un pamant in zona caras sevrin, cu iesire la dunare.in stanga si dreapta am 2 vecini, dar cel mai important e ca intre mne si DN57 e o parcela de pamant a altui om,si nu exista drum de acces.Cum pot obtine si la cine sa ma dresez pt a obtine acces cu auto pe parcela mea pt ca vreau sa construiesc o casuta de vacanta .....va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:28, 7 Iulie 2011
va interesati la primarie cine e proprietarul si incercati sa faceti un schimb de teren cu acesta sau cumparat iar in actul de dezmembrare mentionati cale de acces... daca nu merge asa puteti solicita in instanta servitute de trecere..
Puteti obtine un drum de servitute. Initiati o actiune in instanta
Buna ziua, Este vorba despre casa parinteasca in care eu cu fam.mea locuim impreuna cu parintii.Mai am o sora care a primit o suma de bani pentru partea ei din casa,dar fara un act,intelegerea fiind verbala doar. Actele casei sunt:titlu de proprietate,pe numele bunicului decedat si certificat de mostenitor pe numele tatalui in viata,neintabulata.cum pot sa obtin un act sa ma asigur ca luandu-mi angajamentul ca imi ingrijesc parintii in final casa va fi a mea si sora nu mai poate avea pretentii de nici un fel. Multumesc.
Anamaria
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
anamariaienei, utilizator
exista o singura varianta care nu mai poate fi atacata, respectiv actul de vanzare-cumparare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie Errgoss Errgoss Buna ziua, as vrea sa iau un teren de 1500 m2, cu deschidere 5,5m la drumul principal si lung de 270m. Aceste teren are in stanga pe toata lungimea lui ... (vezi toată discuția)
Dilema in cazul unei autorizatii de constructie andrei_raul andrei_raul Buna seara, Am un teren in Brasov de 500m2. Terenul nu are cale de acces dar este lipit pe toata suprafata de terenul cumnatului meu. El are acces la ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute Cosmin Sighiartau Cosmin Sighiartau In anul 2006 am cumparat un teren de la XY in vederea construirii unei cabane. La momentul respectiv parcela mea era despartita de o alta parcela a ... (vezi toată discuția)