nu ma intereseaza vreun drept la casa ,este casa ei si a fetelor ,doar contributia la cele cumparate de noi si de mine personal ....lucruri...ex ;termopane ,parchet,gresie,faianta ,use metalica,cuptor cu microunde,tv,hota,covoare,ptr voiajsi drumetie, nemai punand la socoteala montarea acestora.
ce inseamna sa pot proba ? am facturile de cumparare asta este ok?
stau in concubinaj de 3 ani si doresc sa stiu de la cati ani de concubinaj am si eu drepturipentru investitii facute in casa si bunuri cumparate in acest timp , asta deoarece sant pe punctul de a fi evacuat din locuinta.Eu stiam ca ai anumite drepturi de abia dupa 5 ani ,va rog cine stie sa imi raspunda .Va multumesc.
Sant intr un proces de partaj cu fosta sotie si am urmatoarele intrebari ;
- proprietatea [casa si teren] au fost cumparate in timpul casniciei doar cu act vanzare-cumparare la notar fara a avea cadastru-intabulare-carte funciara;
1 - este obligatorie efectuarea cadastrului, intabularii si cartii funciare in timpul procesului de partaj sau dupa?
2 - si daca stie cineva la ce valoare se ridica cadastru, intabularea si cartea funciara pentru un teren de 2000 mp si o casa cu 4 camere in judetul Calarasi?