avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate bucuresco

Activitate bucuresco

Răspuns la discuția concubinaj
facturile sunt pe numele meu
nu ma intereseaza vreun drept la casa ,este casa ei si a fetelor ,doar contributia la cele cumparate de noi si de mine personal ....lucruri...ex ;termopane ,parchet,gresie,faianta ,use metalica,cuptor cu microunde,tv,hota,covoare,ptr voiajsi drumetie, nemai punand la socoteala montarea acestora.
ce inseamna sa pot proba ? am facturile de cumparare asta este ok?
logoda poate avea la baza vreun act oficial?ce o deosebeste de concubinaj ?si noi am inceput cu promisiunea ca daca totul merge bine ne vom casatori.
Discuție concubinaj
stau in concubinaj de 3 ani si doresc sa stiu de la cati ani de concubinaj am si eu drepturipentru investitii facute in casa si bunuri cumparate in acest timp , asta deoarece sant pe punctul de a fi evacuat din locuinta.Eu stiam ca ai anumite drepturi de abia dupa 5 ani ,va rog cine stie sa imi raspunda .Va multumesc.
va rog sa-mi scrieti in baza carei legi se face cadastrul si intabularea dupa partaj ?
Sant intr un proces de partaj cu fosta sotie si am urmatoarele intrebari ;
- proprietatea [casa si teren] au fost cumparate in timpul casniciei doar cu act vanzare-cumparare la notar fara a avea cadastru-intabulare-carte funciara;
1 - este obligatorie efectuarea cadastrului, intabularii si cartii funciare in timpul procesului de partaj sau dupa?
2 - si daca stie cineva la ce valoare se ridica cadastru, intabularea si cartea funciara pentru un teren de 2000 mp si o casa cu 4 camere in judetul Calarasi?

va rog, inca o intrebare, daca se poate: ce penalizare presupune iesirea la pensie anticipat patial
29 IULIE 1957
cand si cand pot opta pentru pensia sotului decedat?,el fiind cadru militar, iar eu sant inca in activitate avand 54ani si 32 ani de munca.
Răspuns la discuția buna
va multumesc mult sa fiti sanatoasa