avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate simo010606

Activitate simo010606

Răspuns la discuția mostenire
:-/am uitat sa mentionez ca ea are relatii f stranse la primarie ....iar verisoara mea a mers acolo sa ceara acea adeverinta si nu au vrut nici sa-i dea nici sa-i arate nimic ...au spus doar ca lumina ,apa si impozitul il platesc matusa mea dsar nu stim ce fel de acte exista si daca este intradevar posibil sa se poata face un astfel de act ...va rog sa imi spuneti ce se poate face in acest caz????
cum se poate lucra in italia cu un srl deschis in romania i domeniul constructiilor?
simo010606 a scris:

deci exista posibilitatea sa fie un astfel de act facut doar pe teren ??' multumesc pt rasuns

????????????????
deci exista posibilitatea sa fie un astfel de act facut doar pe teren ??' multumesc pt rasuns
Discuție mostenire
parintii tatalui meu au murit...bunicul in 1984 iar bunica in 2004 .tatal meu a mers la primarie pt a vedea ce fel de act exista pe casa si pe terenul de 600m pe care se afla casa..i s-a spus asa ca , cat au trait ambii parinti nu s-a facut nici un act dar cand mai era doar bunica mea in viata in anul 2002 ,ea i-ar fi facut sorei tatalui meu act pe gradina ...mi s-a spus ca ar fi posibil sa ii faca fara semnatura celorlalti frrati pt ca dupa 89 s-au refacut actele si ar aparea doar bunica mea pe act si in felul asta se poate face acte pe gradina cui vrea dar nu si pe casa..daca ar fi asa ce se mai poate face ceilalti frati ce drept au doar terenul pe care se afla casa care deja se darama..in caz ca se darma casa mai au vreun drept dac nu dezbat mostenirea????...multumesc#-o
un contract de vanzare cu clauza de intretinere se poate face daca sora locuieste la bucuresti iar bunica a locuit in alta localitate chiar nu a stat nici o saptamana in afara concediului de vara
dupa moartea bunicului meu a murit si fratele tatalui meu...dupa moarea lor bunica mea a facut acte sorei tatalui meu pe partea ei de teren si a surorii lui...acum a murit si bunica mea si au ramas in viata doua surori si tatal meu plus 2 copii ai fratelui mort ...mostenirea este o casa pe un teren de 600 de m ..se imparte in mod egal sau sora care i s-au facut acte si pe partea bunicii cand era in viata ia si partea ei si pe cea a bunicii...sunt valabile acele acte?..se poate face astfel de acte atunci cand doar unul dintre soti mai traieste?
mentionez ca nu s-a dezbatut nici un fel de mostenire nici cand traia bunica nici dupa moarta ei