avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl in strainatate

cum se poate lucra in italia cu un srl deschis in romania i domeniul constructiilor?
In functie de perioada de munca pentru care vor fi detasati lucratorii se va tine cont de aspectele descrise si de legislatia in vigoare: [ link extern ]
Un ghid cu lamuriri in ceea ce priveste detasarea lucratorilor in spatiul UE gasiti aici:
[ link extern ]
Informatii foarte importante veti gasi si aici:
[ link extern ]
[ link extern ] .
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Nelamurire BURTILANICU BURTILANICU patronul meu din it. vrea sa deschida o firma SRL in ro. cu,care sa lucreze in it. Cce as putea eu sa-i spun,ce conditii tre.sa indeplineasca si ce acte ii ... (vezi toată discuția)
Ce firma pot face catliuyt catliuyt buna ziua,as vrea sa.mi fac o autorizatie sau firma la care sa fiu singurul lucrator,dar sa pot lucra in regula si in italia,sa pot fi asigurat medical si tot ... (vezi toată discuția)