avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale NELAMURIRE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

NELAMURIRE

patronul meu din it. vrea sa deschida o firma SRL in ro. cu,care sa lucreze in it. Cce as putea eu sa-i spun,ce conditii tre.sa indeplineasca si ce acte ii trebue.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BURTILANICU , utilizator 13:58, 3 Decembrie 2011
Trebuie sa aiba un sediu in Romania, sa aiba capital social , sa indeplineasca conditii, sa ia legatua cu un avocat pentru consiliere si redactare acte , reprezentare la Registrul Comertului. Dupa infiitare daca doreste sa aiba filiala in Italia se va inregistra cu aceasta , profitul trebuie sa vina in Romania nu in Italia.
Detalii complete infiintare SRL aici: [ link extern ]
va mulzumesc mult
inca o intrebare el vrea sa ne angajeze pe noi 14 care suntem acum cu contrct in it.pe srl-ul din ro. Contractul din it. va inceta .Ne poate angaja prin fortele de munca? eu personal nu am mai lucrat in RO de angajat de 10 ani. Ma poate lua prin fortele de munca?
,, Fortele de munca" au cam disparut din peisajul institutiilor de azi. Desigur, se pot incheia contracte de munca in conditiile legii din Romania daca societatea este inmatriculata in aceasta tara.

Alte discuții în legătură

Formular a1 detasare salariati dumilor dumilor Buna ziua! O societate cu cod caen 7810, angajeaza personal cu contract de munca in Romania si ii detaseaza in Italia, la o societate cu care are contract de ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Drept de munca in spatiul comunitar ecserv ecserv sunt interesat de o consultanta in domeniul dreptului de munca in spatiul comunitar, mai precis in Germania. Societatea noastra are infiintata o filiala in ... (vezi toată discuția)