avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... drept de munca in spatiul comunitar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

drept de munca in spatiul comunitar

sunt interesat de o consultanta in domeniul dreptului de munca in spatiul comunitar, mai precis in Germania. Societatea noastra are infiintata o filiala in germania si am depus formularul E101 pentru detasarea unor angajati ai societatii noastre la filiala germana. Intrebarea mea este daca pot presta servicii diverse cu acesti angajati la diverse locatii sau trebuiesc scoase noi formulare sau ce alte conditii sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: MANUELA CHIOREAN , Consultant resurse umane 13:32, 31 Martie 2010
Atata timp cat aveti detasati angajati in spatiu UE, pentru care s-au emis legal formulare E101, acestea vor atesta faptul ca li se platesc obligatiile de securitate sociala de unitatea care i-a detasat - pentru ca societatea unde au fost detasati sa nu opereze dubla impozitare de securitate sociala. Trebuie sa tineti cont de valabilitatea acestor formulare, care este stabilita la emiterea lor. Cred ca aceste persoane trebuie sa presteze munca in conditiile stabilite cu ocazia detasarii, fara a avea vreo conditionare de acest fel prin E101 !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare salariati in strainatate nicolsim nicolsim Trebuie sa trimit in delegatie pentru 120 zile , 6 angajati. Este necesat obtinerea formulatului E101 pt.fiecare angajat? Mentionez ca salariatii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Nelamurire BURTILANICU BURTILANICU patronul meu din it. vrea sa deschida o firma SRL in ro. cu,care sa lucreze in it. Cce as putea eu sa-i spun,ce conditii tre.sa indeplineasca si ce acte ii ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu fisa e 101 in cazul prestarii de serviciu in agricultura in strainatate aquaterm aquaterm am sunat la ambasada in romania si am intrebat daca mi trebuie ceva pentru a face prestare de serviciu in agricultura aici in strainatate si am gasit pe cineva ... (vezi toată discuția)