buna ziua! doresc sa cumpar un teren pe care actualul proprietar l-a dobandit prin v-c in 2004, avand si cadastru facut in 2002. proprietarul din 2004 dupa v-c nu a intabulat terenul respectiv pe care este si o mica constuctie veche (neutilizabila- 27mp). in 2016 doreste sa vanda terenul respectiv dar numarul cadastral vechi a fost anulat datorita neintabularii. acum doreste sa faca un alt cadastru dar intervine următoarea problema: in certificatul de mostenitor care a stat la baza actului de v-c din 2004 sunt trecuti 600mp iar in teren sunt 850mp, lucru evidentiat in actul de v-c din 2004(600mp conf certificat mostenitor si 850mp in urma masuratorilor cadastrale).
ma puteti ajuta cum se procedeaza in aceasta situatie pentru a trece la cartea funciara? multumesc!
dar am platit comision de administrare la inceputul contractului si platesc in fiecare an comision de administrare in luna ianuarie in valoare de 50lei
buna ziua. am in derulare un credit luat de la o banca care mi-a retinut comisionul de risc (2300 lei) la inceputul contractului- ianuarie 2007.
de curand am citit de imprescriptibilitatea comisionului de risc.
pot eu sa cer acum restituirea acestui comision plus dobanzile aferente?
1. Sotia va naste dupa 1 martie. Va opta pentru CCC de 1 an. Ca tata trebuie sa intru in CCC cel putin o luna de zile. In aceasta luna pot renunta la CCC pentru a lua salariul+stimulentul de insertie, dupa care sotia sa revina in CCC? (lucrez in cadrul MAI , sotia in invatamant)
2. Daca la intrarea in CCC a sotiei acesta este implicata intr-un contract platit din fonduri europene pe o perioada de 4 luni, din care aproximativ 2 luni se vor suprapune cu acordarea indemnizatiei de crestere a copilului (contract in afara profesiei de baza pentru care primeste salariul), o poate afecta in vreun fel la primirea indemnizatiei - suspendare/anulare - in conditiile in care nu se stie cand va fi platita pt activitatea din aceste luni in cadrul respectivului contract?