avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restituire comision de risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restituire comision de risc

buna ziua. am in derulare un credit luat de la o banca care mi-a retinut comisionul de risc (2300 lei) la inceputul contractului- ianuarie 2007.
de curand am citit de imprescriptibilitatea comisionului de risc.
pot eu sa cer acum restituirea acestui comision plus dobanzile aferente?
Cel mai recent răspuns: costinic , utilizator 13:21, 10 Noiembrie 2014
puteti , dar acum se numeste comision de administrare...si de recuperat , slabe sanse .
dar am platit comision de administrare la inceputul contractului si platesc in fiecare an comision de administrare in luna ianuarie in valoare de 50lei
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2014
costinic, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare - recuperare comision de risc si comision de administrare ROMANFLORIN ROMANFLORIN Am avut un credit de nevoi personale pe care inainte de al achita (anticipat) integral m-am gandit sa cer bancii unele drepturi/\\"concesii\\", precum ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare/risk catalinpurice catalinpurice am un credit de nevoi personale cu ipoteca in derulare din anul 2007. Si la ora actuala pe desfasurator, unul mai de actualitate cerut anul acesta, figureaza ... (vezi toată discuția)
Comisionul de risc demianpetru demianpetru Buna! Am nevoie de un sfat si eu cu privire la un credit. In anul 2007 am facut un credit de nevoi personale in euro la o banca, dobanda calculandu-se la ... (vezi toată discuția)