avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare teren intravilan

buna ziua! doresc sa cumpar un teren pe care actualul proprietar l-a dobandit prin v-c in 2004, avand si cadastru facut in 2002. proprietarul din 2004 dupa v-c nu a intabulat terenul respectiv pe care este si o mica constuctie veche (neutilizabila- 27mp). in 2016 doreste sa vanda terenul respectiv dar numarul cadastral vechi a fost anulat datorita neintabularii. acum doreste sa faca un alt cadastru dar intervine următoarea problema: in certificatul de mostenitor care a stat la baza actului de v-c din 2004 sunt trecuti 600mp iar in teren sunt 850mp, lucru evidentiat in actul de v-c din 2004(600mp conf certificat mostenitor si 850mp in urma masuratorilor cadastrale).
ma puteti ajuta cum se procedeaza in aceasta situatie pentru a trece la cartea funciara? multumesc!

Alte discuții în legătură

Teren cu casa nicu20 nicu20 buna ziua.am niste nelamuriri si sper ca aici le pot gasi rezolvarea.vreau sa cumpar un teren de la o batrana.aceasta detine un certificat de mostenire din ... (vezi toată discuția)
Proces ocupare abuziva d33a_me d33a_me Buna ziua, In 2002 am cumparat un teren printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Acesta nu a fost inregistrat in cartea funciara, nu s-a ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate alin-dacul alin-dacul Am un certificat de mostenitor din 1985 in care apar 3 persoane,un plan cadastral realizat in 2004 si un titlu de proprietate tot din 2004(titlul a fost ... (vezi toată discuția)