avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare teren intravilan

buna ziua! doresc sa cumpar un teren pe care actualul proprietar l-a dobandit prin v-c in 2004, avand si cadastru facut in 2002. proprietarul din 2004 dupa v-c nu a intabulat terenul respectiv pe care este si o mica constuctie veche (neutilizabila- 27mp). in 2016 doreste sa vanda terenul respectiv dar numarul cadastral vechi a fost anulat datorita neintabularii. acum doreste sa faca un alt cadastru dar intervine următoarea problema: in certificatul de mostenitor care a stat la baza actului de v-c din 2004 sunt trecuti 600mp iar in teren sunt 850mp, lucru evidentiat in actul de v-c din 2004(600mp conf certificat mostenitor si 850mp in urma masuratorilor cadastrale).
ma puteti ajuta cum se procedeaza in aceasta situatie pentru a trece la cartea funciara? multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare teren d_wen d_wen Buna ziua, As dori si eu o lamurire. Daca detin un teren pe care l-am mostenit de la tata si am doar certificat de mostenitor pot sa il vand sau trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Proces ocupare abuziva d33a_me d33a_me Buna ziua, In 2002 am cumparat un teren printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Acesta nu a fost inregistrat in cartea funciara, nu s-a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru intabularea unui teren gabiraco gabiraco Am un teren pe care vreau sa-l intabulez.Care este primul pas pe care trebuie sa-l fac pentru a-l intabula.Daca puteti sa-mi spuneti caror institutii trebuie ... (vezi toată discuția)