avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate Gasile

Activitate Gasile

Intr-o saptamana i-a cheltuit pe toti, cu femei si jocuri de noroc, luase banii sa-si faca o casa dar cand a auzit ca mai are putin de trait....
X are un imprumut de 25000 de euro la o banca, nu a returnat nici o rata bancii respective deoarece s-a imbolnavit iar dupa 3 luni de zile a murit, dealtfel X nu are nici un varf de ac trecut pe numele sau, cum recupereaza banca respectiva banii?
Sa inteleg ca descendeti inseamna doar copii decedatului,nu frati si surori ale acestuia?
Buna seara, scurt si la obiect! Familie compusa din 11 membrii, sot sotie si 9 copii, tatal moare, cine trebuie sa se prezinte la succesiune?
Am 63 de ani si un stagiu de cotizare de 8 ani lucrati la CAP ( cooperativa agricola de productie) neavand nici un an de scoala nu am putut fi angajata nicaieri, in conditiile mele pot beneficia de pensia minim garantata? Va aduc la cunostinta ca nu am nici un fel de venit, am trait numai din ce a muncit sotul meu.
Răspuns la discuția Bani imprumut
Multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția Bani imprumut
Va foarte multumesc!
Discuție Bani imprumut
Buna ziua, o ruda de-a mea doreste sa o imprumut cu suma de 3000 de euro, cum sa fac ca toata treaba sa fie legala? Adica sa am siguranta ca imi pot recupera suma, am cazut de comun acord ca suma sa-mi fie restiuita lunar cate o suta de euro, nu percep nici un fel de comision.
Va multumesc!
Ce ajutor din partea statului poate primii o persoana in varsta de 47 de ani, care nu a platit nici un fel de asigurare sociala pana acum deoarece a muncit doar la "negru", iar acum s-a molipsit cu diabet, mentionez ca persoana respectiva are probleme auditive din copilarie, din cauza asta nici nu a fost incadrata in munca pe undeva.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Procura notariala vanzare imobil
Va multumesc ca ati luat in seama intrebarea mea, pe mine ma intereseaza daca, eu care sunt mandatar, am datorii bancare si sunt urmarit de o firma de recuperare, banca respectiva,unde se face tranzactia, la cererea firmei de recuperare poate sa nu-mi dea acei bani?