avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate Elena Caldararu

Activitate Elena Caldararu

Discuție Alocatie copil
Buna seara! O cunostinta a nascut de 3 saptamani un copil. Problema e ca mama are doar 14 ani, a abandonat scoala pt a creste copilul. Se da alocatie de stat in val de 200 lei copilului si daca da unde si cu ce documente trebuie sa se prezinte tanara mamica? Va multumesc!
Discuție CCC
Buna seara!in aprilie 2012 am intrat in CCC pt 2 ani adica pana in martie 2014.eu am ramas din nou insarcinata iar in feb 2014 urmeaza sa nasc.voi putea beneficia in continuare de ccc pt al 2 lea copil.mentionez ca am intrat in ccc din soamj.ce acte trebuie sa fac si unde sa le depun.va multumesc!
Răspuns la discuția continuare ccc
mentionez ca in ccc am intrat din somaj..in cazul acesta anunt ajofm despre nasterea celui de-al doilea copil??
Discuție continuare ccc
Buna ziua!as vrea sa stiu daca se poate intra in concediu crestere copil din concediu crestere copil!va multumesc!
Discuție Contract munca
Buna ziua!as vrea sa stiu si eu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pt a avea un nou job.mentionez ca am deja un contract de munca cu norma intreaga si as mai vrea sa imi iau un job ca sofer in timpul liber(lucrez la tura si am 3 zile libere)ce fel de contract pot semna si cum pot verifica ca noul angajator a intocmit contractul de munca in termeni legali.va multumesc!!
Buna ziua!va rog sa.mi spuneti daca se poate utiliza in trafic,la controalele ARR o adeverinta de atestat pt transport persoane in cazul in care atestatul urmeaza sa fie eliberat.va multumesc
Răspuns la discuția acte ccc
am plecat in ccc din somaj.trebuie sa duc la ajofm?
Discuție acte ccc
Buna ziua!!am si eu o intrebare!am facut dosarul pt ccc mi-a fost aprobata cererea,am primit decizia dar intre timp m-am casatorit si mi-am schimbat numele..asadar,in cat timp trebuie sa anunt modificarea datelor si unde pot face asta!va multumesc!
Răspuns la discuția casatorie la starea civila
si se poate face casatoria si la urgenta??
Buna seara!ce documente sunt necesare pt a ma casatori la starea civila si in cat timp de la depunere ma pot casatori?va multumesc