avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate Monica21

Activitate Monica21

Vreau Sa ma informez despre aceesul apartinatotilor in sectiile de neonatologie Si despre cum prevede legea ca nou-nascutii pot fi separati sau nu de mama in spitale de stat..de unde sa incep?
Răspuns la discuția Voluntariat in CCC
Va multumesc foarte mult pentru lamuriri!
Răspuns la discuția Voluntariat in CCC
Am sunat totusi la AJPIS in 2 judete ca nu fac o tampenie sa pierd indemnizatia si am intrebat daca e vorba de 3000 lei brut sau net si n-au stiut niciuna dintre d-ne sa ma lamureasca. Mai mult decat atat una dintre ele a reusit sa ma deruteze si mai mult spunand ca legea e interpretabila si s-ar putea sa ma trezesc nevoita sa returnez toata indemniztia. Ce venit ar trebui sa fie pe contractul de munca sa nu am probleme?
Răspuns la discuția Voluntariat in CCC
Se pare ca in aceste conditii d-na dr este dispusa sa ma angajeza, este valabila informatia ca am voie sa obtin venituri pana la 3000 lei intr-un an calendaristic? Cred ca trebuie sa ma adresez la ANPS pt documente necesare?

Răspuns la discuția Voluntariat in CCC
Si nu exista vreo forma legala sa pot face practica acolo fara sa pierd indemnizatia?
Din octombrie 2015 sunt in concediu de crestere a copilului de pe un post de asistent medical care a fost pe perioada determinata. Acum as vrea sa fac vountariat 2 zile pe saptamana la un cabinet particular, am voie?Daca da ce acte ar trebui intocmite?
Răspuns la discuția Credit contractat de mama mea
Va multumesc mult!
In urma iunie 2013 am mostenit o casa dupa ce mama si fratele meu mi-au cedat partile ce le reveneau lor. In octombrie 2014 mama mea a obtinut un credit ale carui rate nu le-a mai platit de prin luna martie si luand legatura cu institutia care i l-a acordat mi s-a comunicat ca va fi executata silit. Intrebarea mea este daca eu voi fi afectata avand in vedere ca am ramas unic mostenitor cu mai bine de un an inainte de a lua ea creditul. Executarea poate sa vizeze si locuinta mea? Mentionez ca mama este salariata si locuieste in casa ei parinteasca, alta decat a mea , pe care nu si-a facut succesiuni dar este unic mostenitor fiind singura la parinti. Ma gandesc ca ii va pune poprire pe salariu si ii va executa locuinta ce o mosteneste ea
Am mostenit in urma cu 2 ani 2 locuinte dar asupra terenului nu sunt proprietara ci in CF apare ca am ''drept de folosinta vesnica''. Am intrebat atunci la Registrul Agricol din cadrul primariei si mi s-a spus ca trebuie solicitat ''ordinul prefectului'' si ca la momentul respectiv nu se acorda. Mi s-a spus sa revin dupa 6 luni, la fel, acelasi raspuns, am tot trecut pe la Primarie si ba doamna care se ocupa e in concediu sau pe teren si ceilalti nu stiu ce sa imi raspunda sau nu se acorda ca ''sunt blocate acordarile''. As vrea sa stiu ce presupune faptul ca nu sunt proprietara pe teren si cum as putea fi afectata si totusi ce anume blocheaza acordarea ordinului prefectului. Au trecut totusi 2 ani.
Răspuns la discuția CCC
Va multumesc!