avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit contractat de mama mea
Discuție deschisă în Executare silită

Credit contractat de mama mea

In urma iunie 2013 am mostenit o casa dupa ce mama si fratele meu mi-au cedat partile ce le reveneau lor. In octombrie 2014 mama mea a obtinut un credit ale carui rate nu le-a mai platit de prin luna martie si luand legatura cu institutia care i l-a acordat mi s-a comunicat ca va fi executata silit. Intrebarea mea este daca eu voi fi afectata avand in vedere ca am ramas unic mostenitor cu mai bine de un an inainte de a lua ea creditul. Executarea poate sa vizeze si locuinta mea? Mentionez ca mama este salariata si locuieste in casa ei parinteasca, alta decat a mea , pe care nu si-a facut succesiuni dar este unic mostenitor fiind singura la parinti. Ma gandesc ca ii va pune poprire pe salariu si ii va executa locuinta ce o mosteneste ea
Cel mai recent răspuns: Monica21 , utilizator 13:11, 12 Septembrie 2015
Executarea nu se face decat pe bunurile debitorului.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dumitrugj dumitrugj buna ziua! Cum se poate obtine certificatul de mostenitor la un notar dand declaratie pe proprie raspundere ca nu mai exista alti mostenitorii sau cum ? nu se ... (vezi toată discuția)
Se poate sechestra casa parinteasca? credit bcr fara girant! scalenu scalenu Am si eu niste nelamuriri cu privire la creditele personale acordate de banca In 2008 am facut credit personal in Romania, la banca mai exact, vreo ... (vezi toată discuția)