Salutare. In dec 2015 am fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu suspendare sub supraveghere in baza NCP , 3 ani termen de incercare . Acum, eu am cautat despre reabilitare si vad o mare diferenta intre VCP si NCP, anume ca in NCP termenul curge de la sfarsitul termenului de incercare. Sa inteleg ca eu voi fi reabilitat abia in decembrie 2021? Multumesc
Am o intrebare va rog, daca poate raspunde cineva.Am niste cheltuieli de judecata si pe aceasta baza ANAF mi-a suspendat toate conturile bancare + va instituii poprire pe salariu in caz ca voi avea un contract de munca. Intrebarea mea este daca pot face o intelegere cu ANAF sa platesc o suma X pe luna si sa-mi poata debloca conturile bancare si a nu mai aparea in tot felul de baze de date ale statului ( plus ale bancilor ) cu popriri / datorii? Va multumesc
buna ziua, am fost condamnat in prima instanta pentru infractiunea de la art. 365 al.2 NCP si anume "Deţinerea, fără drept, a unui dispozitiv, a unui program informatic, a unei parole, a unui cod de acces sau a altor date informatice dintre cele prevăzute în alin. (1), în scopul săvârşirii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360 - 364, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă." . Problema este ca nu a existat nici un raport de expertiza tehnica, acele programe nu au nici o analiza, nimic nimic , doar ca dansii de la BCCO au spus ca asa sunt judecatorul a papat galusca.Banuiesc ca era necesar un raport de constatare tehnico-stiintific in care sa explice in detaliu ce fac acele programe de o institutie abilitata precum ITA. Ce pot face in acest caz acum la apel? nu-mi spuneti sa vorbesc va rog cu avocatul meu , am avocat , dar vreau sa aud mai multe pareri , din pacate e o infraciune tintita pe un anume profil si majoritatea avocatilor nu cunosc despre lucrurile astea..va multumesc (NOTA: Este vorba de cateva programe software gasite pe un DVD)