La blocul nostru ni s-a facut urmatoarea oferta:
- 200 lei inventarierea subsolului;
- 6 lei / calorifer contorizat.
Asadar cei cu CT n-ar trebui sa plateasca nimic.
Ca sa fiu sigura ca am inteles bine am intrebat daca in apartamentele cu un numar mai mic de calorifere decat normal vor plati la fel cu ceilalti si mi s-a subliniat 6 lei /calorifer contorizat. Deci nu, fiecare va plati atat cat i se inventariaza.
Aveti si posibilitatea sa faceti reparatiile necesare si utile cu o firma specializata si sa prezentati devizul de reparatie si factura. Astfel, prejudiciul este cert, cuantificat in bani.
Si mai bine ar fi, pe baza constatarii daunei (evaluarea intinderii daunei) sa faceti un deviz estimativ de lucrare pe care sa o prezentati asiguratorului, iar acesta sa-si dea acceptul.
incercati sa chemati compania de asigurari la mediere, poate vor accepta aceasta cale amiabila de solutionare.
Un sfat de ajutor: daca bunul nu era asigurabil, raspunderea cade asupra persoanei asiguratorului care a acceptat incheierea politei.Asemenea raspuns cred ca poate fi trecut in cartea recordurilor nesimtirii si obrazniciei duse la extrem :tomato:
Cladirea are o autorizatie de constructie si nu este abilitatea asiguratorului sa stabileasca calitatea lucrarii.