Tocmai, banii proveniti din chirie, aproximativ 500 milioane vechi, tin locul fondului de reparatii, acesti bani sunt cu destinatie speciala numai pentru reparatiile din bloc. Usa de la intrarea in bloc a costat cat o poarta 170.000 mil., nu s-a cerunt nici un acord al proprietarilor ci pur si simplu ne-am trezit ca trebuie sa platim, cand se putea repara o simpla yala. Pentru fondul de reparatii se face chitanta separata iar noi am platit pe aceeasi chitanta. Pentru asa o suma este necesara oricum acordul proprietarilor indiferent de fondul din care este platita reparatia.
Asociatia noastra de proprietari detine o suma de bani reprezentand chiria de la o antena cosmote, de curand s-a cumparat o alta usa la intrarea blocului, proprietarilor oprindu-li-se alti bani pe lista de intretinere la rubrica "fond de reparatii". suma aferenta adunandu-se cu celelalte utilitati, deci pe aceesi chitanta de intretinere.
As dori sa stiu daca in aceste conditii este corect cum s-a procedat, tinand cont de faptul ca nu s-a cerut acordul proprietarilor pentru plata unei alte sume de bani.
Va multumesc.