avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters215881

Activitate ContSters215881

Buna ziua
Momentan lucrez intr-un loc, la privat.Vreau sa ma mai angajez si in alta parte, cum ar trebui sa procedez?pot sa imi iau concediu fara plata sau concediu de odihna de la primul loc de munca si sa ma angajez cu forme legale la cel de al doilea?sa fiu angajata in 2 parti cu forme legale?vreau sa raman angajata in ambele locuri, e posibil?
Buna seara
Am si eu o intrebare: am un prieten care a fost lovit de o masina, persoana care conducea autovehiculul nu i-a dat asigurarea si nici nu are nimic pe numele sau. Prietenul a suferit cateva operatii in spital, l-a dat in judecata si a castigat dar persoana care l-a lovit nu are nici un bun.
Ce e de facut in acest caz? Prietenul meu cum poate primi ceva de la acest fond al victimelor strazii, ca am inteles ca acest fond se ocupa si de persoane ca si in cazul lui.

Multumesc!!
Discuție mostenire
Buna ziua
Am si eu o intrebare, sora mea este casatorita de 15 ani, are un copil de 14 ani. De cand s-a casatorit locuieste cu familia in casa soacreai sale. Soacra i-a spus cumnatului meu (fiului ei) ca a facut un act prin care, dupa moartea ei, cumnatul va primi casa, dar momentan este tot pe numele batranei. Sora mea, in caz de divort, dupa moartea soacrei si dobandirea apartamentului de catre fiul acesteia, va avea un drept asupra apartamentului?Multumesc anticipat
Răspuns la discuția accident
da, dar eu am castigat procesul, avocatul spune ca in cazul in care as afla ca are ceva in proprietate as putea recupera ceva bani si de la cel care m-a accidentat
Discuție accident
Buna dimineata
Am avut un accident cu masina, cel care mi-a lovit-o nu avea asigurare si era si sub influenta bauturilor alcoolice. Am deschis proces , pe care l-am si castigat dar persoana nu are nimic pe numele sau. Eu am primit de la acel fond al victimelor strazii suma de 3000 euro dar paguba a fost evaluata la 6000 euro. Intrebarea este cum mai pot eu sa recuperez ceva din paguba de la cel care m-a accidentat din moment ce el nu detine nimic pe numele lui.
Multumesc
Discuție OUG 51/2006
Buna ziua

Am si eu o intrebare: mi-am depus dosar la primaria in orasul unde locuiesc pt atribuirea unui teren in vederea construirii unei locuinte conform legii 15/2003. Acum eu as putea beneficia si de subventia acordata de stat conform OUG 51/2006, daca primaria imi va acorda terenul?