avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate allexcris

Activitate allexcris

Am lucrat la o firma 2 luni si 10 zile mai exact 1 iun.-10 aug. si as mai avea de primit restul de plata pe iulie si pe 10 zile din august, bani pe care nu i-am primit nici in ziua de azi pe motiv ca nu mi-au iesit inca actele pentru semnat :-/ (banuiesc ca e vb. de statul de plata pe august ca pe iun. si iul. le-am semnat) In concluzie, nu mi se pot da banii pana nu semnez acele hartii? va
multumesc.
Discuție lichidare la zi
Buna, recent am plecat de la o firma cu lichidare la zi...m-ar interesa, Legal cand ar trebui sa primesc restul de bani (restul de plata pe iulie + 10 zile din August). deci dupa cat timp de la semnarea lichidarii ar trebui sa-mi primesc banii? Va multumesc!
Carnetul il vizam lunar fiind angajat stiam ca mai am dreptul la somaj. Va multumesc de sfaturi.
Am o problema si anume: am fost in somaj 3 luni de zile ai mi-am gasit un loc de munca unde lucrez de aproximativ 2 luni. Am aflat intr-un tarziu ca trebuia sa anunt la ANOFM gasirea acestui loc de munca, lucru pe care nu l-am facut inca (din lipsa de timp). Indemnizatia de somaj inca o mai primesc integral, deci nu 30% cat ar trebui... intrebarea mea este ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? sau ce pot face sa fiu "in regula" sa nu risc cine stie ce... Va multumesc anticipat.