avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare la zi

Buna, recent am plecat de la o firma cu lichidare la zi...m-ar interesa, Legal cand ar trebui sa primesc restul de bani (restul de plata pe iulie + 10 zile din August). deci dupa cat timp de la semnarea lichidarii ar trebui sa-mi primesc banii? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:26, 14 August 2011
Plata se face cel mai tarziu la data chenzinei a II-a a lunii pentru care se face plata tuturor salariatilor.
Plata pentru luna iulie ar trebui s-o primiti in luna august , iar pentru zilele lucrate in august pana la data incetarii c.i.m. plata ar trebui s-o primiti fie la incetarea c.i.m., fie la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.
allexcris a scris:

Buna, recent am plecat de la o firma cu lichidare la zi...m-ar interesa, Legal cand ar trebui sa primesc restul de bani (restul de plata pe iulie + 10 zile din August). deci dupa cat timp de la semnarea lichidarii ar trebui sa-mi primesc banii? Va multumesc!

Nu exista un interval de timp stabilit,daca nu ati primit banii la plecare,atunci este in functie de data la care in unitatea respectiva se face plata drepturilor salariale de lichidare aferente lunii iulie pentru toti salariatii( banuiesc ca undeva in primele 15 zile din august ). Atunci veti primi lichidarea pe iulie si pe un stat separat ,drepturile salariale aferente celor 10 zile lucrate in august.
Ultima modificare: Duminică, 14 August 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie alex_f alex_f Buna ziua, Pe 13 iunie mi-am dat de demisia de la locul de munca, ultima zi lucrata fiind conform preavizului pe 12 Iulie. M-au informat ca mai aveam de ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie eliberarea fisei de lichidare si cand se elibereaza ? dangostin dangostin Buna ziua. Am si eu o intrebare, având în vedere situaţia dată. Situaţia este aşa:. în data de 30 Iunie 2014 mi-am prezentat demisia, cu un preaviz ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ionutd ionutd Buna ziua. Am avut contract pe perioada determinata si s-a incheiat acum cateva zile. Pe timpul contractului am avut avans pe 20 si lichidare pe 15 ale lunii ... (vezi toată discuția)