Pe 13 iunie mi-am dat de demisia de la locul de munca, ultima zi lucrata fiind conform preavizului pe 12 Iulie. M-au informat ca mai aveam de luat 14 zile de concediu si am crezut ca o sa mi se plateasca aceste 14 zile in ultima zi de lucru, insa nu s-a intamplat. Acum intrebarea mea este: sunt obligati sa imi plateasca aceste zile la sfarsitul lunii, in ziua de salariu? Deasemenea zilele lucrate in preaviz din luna iulie (de pe 1 pana pe 12) se vor plati si ele tot atunci?
ai lucrat de pe 1 pana pe 13 iunie.salariu normal pentru aceste zile revine pe data de 30 ale lunii fiind considerat avans.deoarece ti ai facut lichidarea si te au anuntat ca ai si 14 zile de concediu este posibil sa primesti avansul normal pe 30 si restul lichidarii pe 15iulie .depinde de ce scrie in C.I.M si daca societatea unde ai lucrat respecta ziua de salariu.SUCCES.
1. Angajatorul este obligat sa va platesca drepturile salariale pe luna iunie si compensarea in bani a CO cuvenit si neefectuat la data incetarii contractului individual de munca.
2. Plata tuturor acestor drepturi se va face cel mai tarziu in ziua in care se face plata chenzinei a II-a (lichidarea) pentru luna iunie, pentru toti salariatii.
Demisie
nzz
Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara ... (vezi toată discuția)