avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Activitate cj10hzl

Activitate cj10hzl

nu insist sa primesc un raspuns favorabil mie,doresc sa aflu parerea mai multor persoane,
multumesc oricum de parerile dvs.
spuneti ca este legal sa primeasca pensie ,pensie de handicap, si sa aiba contract de munca cu norma intraga?, in lege spune ca poate cumula,dar totusi aceea comisie a redus limita de de varsta in baza handicapului de gradu 1?!

in discutia noastra este vb de o persoana care a obtinut o decizie,in baza acelei decizii s-a pensionat pt limita de varsta. apoi sa reangajat cu contract de munca cu norma intreaga.


perfect de acord cu ceea ce spuneti dvs(poate cumula), doar eu spun ca persoana a primit aceea reducere de pensionare in baza handicapului pe care il are,daca a primit aceea reducere se presupune ca nu poate sa lucreze, de aceea a primit aceea reducere la pensionarea pt limita de varsta!
nu e obligatoriu sa il inregistrezi,dar poti sa il inregistrezi si chiar sa il si publici daca doresti (contractul de mandat), si daca nu ma crezi apeleaza la ORC te vor lamuri,
Răspuns la discuția data incetare suspendare cim
cu 31 incetarea suspendarii cu 1 reluarea activitatii
multumesc frumos de raspuns. o zi frumoasa va doresc

Daca o persoana incadrata cu grad accentuat de handicap a fost pensionata prin decizie privind acordarea pensiei pentru limita de varsta(pentru pers cu handicap) prin care I s-a redus perioada standard de pensionare datorita handicapului accentuat cu 10 ani. Poate fi angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata cu norma intreaga?? Parerea mea este ca : NU poate fi atat timp cat ea a obtinut acesta decizie in baza handicapului acentuat, datorita acestui handicap I s-a redus limita de varsta.
Pareri?