Multumesc frumos pentru raspuns!
Nu ma ajuta cu nimic faptul ca ITM-ul sanctioneaza societatea in cauza, ma intereseaza sa imi recuperez banii, Am fost la ITM si ei mi-au recomandat sa merg la Tribunal, in ideea ca in proportie de 90% pot sa imi recuperez drepturile salariale si zilele de concediu neefectuate.
Dar nu stiu care ii procedura, de aceea am apelat la forum.
Buna ziua,
As dori sa stiu care este procedura (pas cu pas fara cheltuieli de judecata) pentru recuperarea ultimului salariu si a concediului de odihna neefectual la incetarea contractului de munca de la o societate?
Va multumesc!
copil in afara casatoriei,recunoscut,ce pensie alimentara poate sa primeasca de la tata,in cazul in care acesta este cetatean strain si este student,adica nu are venit?
copil in afara casatoriei recunoscut
tatal este strain,cum sa facem sa am doar eu drepturi asupra fetitei,el va pleca din tara,atunci eu cand o sa am nevoie de nu stiu ce semnaturi din partea lui,nu o sa poata sa mi le dea,de aceea ar fi mai indicat sa am drept absolut asupra fetitei,se poate asa ceva????
si cum se procedeaza,daca se poate
urmeaza sa se nasca,intrebarea era daca este instiintata ambasada,sau tara lui,pt ca tatal nu vrea sa recunoasca copilul,motivand ca este instiintata ambasada si astfel vor afla parintii lui,care nu il vor lasa sa-si termine facultatea.de aceea am vrut sa stiu sigur,ce se intampla,pt ca mi se parea cam ciudat,multumesc pt raspuns :)
Care sunt formalitatile de recunostere a unui copil in cazul in care tatal e strain,el e inca student si nu vrea ca parinti lui sa afle,si nici nu vrea sa recunoasca copilul pe motiv ca se trimite la ambasada si ca astfel vor afla parintii lui,dar din cate am citit scrie ca e necesar sa faca o declaratie la notar si atata tot.
Daca el recunoaste copilul este instiintata cumva ambasada,respectiv tara sa?
As dori un raspuns ca sa stiu cum se procedeaza,pt ca nu stiu care sunt procedurile,singurul lucru pe care il vreau e ca fetita mea sa aiba o identitate,oricum eu o sa fiu cea care va avea grija de ea si nici sa nu creez probleme tatalui.
aha,deci pot sa ma inscriu la alta facultate,multumesc frumos :)
sunt studenta,am terminat anul 4 dar nu mi-am luat licenta,trebuie sa repet ultimul an si sunt insarcinata in luna a 4-a,in aceste conditii pot sa primesc indemnizatia pt copil,deoarece am vazut ca se acorda studentelor si elevelor,dar nu stiu daca in cazul meu este valabil???