avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului la studente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului la studente

sunt studenta,am terminat anul 4 dar nu mi-am luat licenta,trebuie sa repet ultimul an si sunt insarcinata in luna a 4-a,in aceste conditii pot sa primesc indemnizatia pt copil,deoarece am vazut ca se acorda studentelor si elevelor,dar nu stiu daca in cazul meu este valabil???
Cel mai recent răspuns: camelianna , utilizator 17:51, 25 Iulie 2011
singura cnditie este sa urmatui cursurile de zi ale unei facultati si sa nu intr5erupeti anul din motive mediclae
aha,deci pot sa ma inscriu la alta facultate,multumesc frumos :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ionela14 ionela14 Buna ziua , sunt insarcinata in 4 saptamani si peste aproximativ 2 saptamani urmeaza sa sustin examenul de licenta pe care insa trebuia sa il dau anul trecut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenti lorisimo84 lorisimo84 buna ziua! am terminat facultatea in iunie 2010, dar datorita starii de sanatate din timpul sarcinii nu m-am putut prezenta in sesiune de restante 22-29 iunie ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)