avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate claudiuc

Activitate claudiuc

Corect. Dar in momentul in care mi se raspunde la telefon cu "DA", nu buna ziua nu nimic..si al doilea cuvant e tot DA, imi permit sa fiu "rau".

Oricum va multumesc pentru raspuns.
Va multumesc. Am discutat si la politie iar raspunsul lor 'sec' a fost: DA.
I-am solicitat prea mult probabil cu o intrebare de 30 secunde.
Va multumesc.

Insa stiti cum e Politia romana...daca nu poti dovedi cu un act normativ ca ai dreptate...ei au dreptate din start.
Buna ziua.
Cartea de identitate a expirat de curant si trebuie sa fac un drum in alt oras sa il reinnoiesc. Permisul de conducere este valabil.

Se poate conduce un autovehicul cu un substitut al CI? De exemplu: pasaport sau certificat de nastere?

Daca se poate puteti sa-mi dati si un articol pentru ca nu am reusit sa gasesc nimic legat de acest aspect.

Care ar fi amenda daca un politist m-ar opri?

Multumesc
Buna ziua.
Am achizionat in leasing o masina de la un dealer din Bucuresti. Domiciliul din buletin este pe alt oras si anume Timisoara. Din cauza serviciului nu pot ajunge in programul celor de la Admin. fin.

Intrebarea mea este: este necesar ca inscrierea sa se faca de catre utilizatorul leasing-ului sau poate o terta persoana (insotita de toate actele necesare) sa faca aceasta inscriere?

Este nevoie de procura de la notar pentru imputernicire?

Va multumesc.
Aceste articole le stiam, insa, fiind angajat de cateva zile nu e normal sa treaca cel putin o luna (dupa ce se face prima plata de salariu) ca sa imi poata elibera acea adeverinta? Multumesc
Buna ziua.

Din 20.07 m-am angajat la o alta firma (vechime totala 3 ani). Dupa cate luni de la incheierea contractului pot cere o adeverinta de venit? Nu am gasit nicio baza legala care sa trateze acest aspect. E cumva la latitudinea angajatorului?

Multumesc