avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inscriere auto la Administratia financiara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inscriere auto la Administratia financiara

Buna ziua.
Am achizionat in leasing o masina de la un dealer din Bucuresti. Domiciliul din buletin este pe alt oras si anume Timisoara. Din cauza serviciului nu pot ajunge in programul celor de la Admin. fin.

Intrebarea mea este: este necesar ca inscrierea sa se faca de catre utilizatorul leasing-ului sau poate o terta persoana (insotita de toate actele necesare) sa faca aceasta inscriere?

Este nevoie de procura de la notar pentru imputernicire?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:34, 27 Iulie 2011
Inscrierea o puteti face si prin posta, trimitand declaratia tip (o descarcati de pe site-ul primariei Timisoara) impreuna cu actele necesare, cu confirmare de primire. Daca o alta persoana va reprezinta, este nevoie de procura notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism pe numele sotiei Visarex Visarex Buna ziua, O intrebare scurta: Vreau sa cumpar un auto din alt judet. Problema este ca vreau sa o inmatriculez pe numele sotiei, insa nu vreau sa o iau si ... (vezi toată discuția)
Talon autoturism retinut .nu sunt proprietar .helpp ContSters381991 ContSters381991 Buna seara , am achizitionat un autoturism in anul 2014 de la o persoana din apropierea orasului meu .Domnul de la care am cumparat masina lucreaza la o firma ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pfa anamaria.lupu21 anamaria.lupu21 Buna ziua, detin un pfa pe numele meu in domeniul viticol dar nu ma ocup eu efectiv de el ci tatal meu si de curand mi-a cerut sa-i fac o imputernicire prin ... (vezi toată discuția)