avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Activitate Alin Iosif

Activitate Alin Iosif

Am avut un BO avalizat de administratorul unei firme care ne este client, am introdus in banca instrumentul si a fost returat pentru ca nu avea bani in cont. Am depus cererea de investire cu formula executoriecare a fost admisa si apoi am depus actele la executor. In aceasta saptamana am primit citatie de la Judecatorie pentru contestarea somatiei emise de executor deoarece incalca art 817 CPC. . Aceasta contestatie a fost facuta de sotia administratorului. Cum trebuie sa procedez cand ma voi prezenta la termenul inscris in citatie ?
Multumesc !
Alina Iosif
Revin cu precizarea ca eu sunt cel pagubit. In instanta societatea la care lucrez a castigat. A trecut perioada de 30 de zile si nu am contactat inca executorul judecatoresc. Societatea debitoare are sa-mi plateasca 5000 lei si astazi a venit cu 100 de lei. Folosesc un subterfugiu?si cum pot sa-l contracarez.
Cu multumiri !
Executorul judecatoresc poate sa continue procedura de executare a unui debitor daca acesta a inceput sa plateasca ,dar sume infime ? Se poate face un proces-verbal in care debitorul din moment ce a inceput sa plateasca "cu taraita"sa-si asume o data limita de stingere a debitului ?
Cu multe multumiri !
Societatea la care sunt administrator este in litigiu cu un client care nu mai vrea sa
plateasca debitul. In instanta am cerut sa vina si clientul cu declaratia 394 in care sa se regaseasca facturile ,pe care stiu sigur ca le are inregistrate. Andministratia fiscala poate emite o "adeverinta " din care sa reiasa concordanta facturilor pentru cele doua societati? Care ar fi temeiul legal pentru eliberarea acestei "adeverinte "?
Multumesc!