avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cod procedura civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cod procedura civila

Am avut un BO avalizat de administratorul unei firme care ne este client, am introdus in banca instrumentul si a fost returat pentru ca nu avea bani in cont. Am depus cererea de investire cu formula executoriecare a fost admisa si apoi am depus actele la executor. In aceasta saptamana am primit citatie de la Judecatorie pentru contestarea somatiei emise de executor deoarece incalca art 817 CPC. . Aceasta contestatie a fost facuta de sotia administratorului. Cum trebuie sa procedez cand ma voi prezenta la termenul inscris in citatie ?
Multumesc !
Alina Iosif
Cel mai recent răspuns: ContSters379867 , utilizator 15:05, 3 Februarie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa discutati atat cu executorul cat si cu un avocat care sa va reprezinte in instanta.
Fara alte date nu va putem da ideii de aparare.
Ati primit doar citatia? Trebuie sa fi primit si contestatia, vedeti ce sustine acolo, concret, raspundeti macar ca temei de fapt...
Alin Iosif a scris:

Aceasta contestatie a fost facuta de sotia administratorului. Cum trebuie sa procedez cand ma voi prezenta la termenul inscris in citatie ?
Multumesc !
Alina Iosif

probabil somatia se refera la executarea unor bunuri devalmase

cred ca ar trebui sa recunoasteti ca v ati indreptat impotriva unor bunuri aflate in devalmasie.. sau bunuri a caror proprietar nu este debitorul dvs, dar mai ales trebuie sa faceti dovada ca ati epuizat caile/urmarirea debitorului dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala mariusbm mariusbm Buna ziua, Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Executare silita dragandaniel dragandaniel Anul trecut in luna august am eliberat un bilet garantie avalizat in nume propriu pentru o societate comerciala la care aveam functia de director executiv cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)