avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate florentina777

Activitate florentina777

Produsele au fost asa:un sutien,o pensula pt machiaj,o gentuta poryfarduri si agrafe,,toate erau pt copila mea,am zis ca ma carpesc dar...mai rau am facut,niciodata nu vou mai repeta fac a asta,suntem foarte sarace,sotul a decedat,parintii au decedat,nu mai avem pe nimeni,eu sunt bolnava si lucrez cu ziua ....
Prejudiciul este de 150 lei
Da,am mers apoi la sediul politiei am semnat o declaratie ,mi s au luat amprentele,m au fotografiat,si au spus ca fiind lA prima abatere procurorul va decide sa mi dea probabil doar o amenda penala
Va multumesc mult pt raspuns,deci voi fi citata,apoi merg la judecatorie,apoi se da sentinta,apoi amenda?imi e foarte frica
Cei de la supermarket si au luat produsele inapoi si au scris ca nu au nici o pretentie
Am furat din supermarket pt prma data cat este valoarea amenzii care mi se va da in urma faptei? Si cum pot sa o achit? Pot si esalonat?
Răspuns la discuția Pentru cine este anexa 24?
Noi suntem divortati am omis sa spun
Pentru cs inlocuieste actul de mostenitor sau ca sa l reprezinte pe decedat in procesul mostrnirii dupa unchiul lui?decedatul este tatal fetitei mele ,a trecut un an si nu i am facut actul de mostenitor sau succesiunea,el nu a avut nici o proprietate dar edte parte in procesul dezbaterii mostenirii unchiului sau,anexa 24 le trebuie la judecatorie ca sa mearga procesul lor mai deparre sau inlocuieste actul pe care nu i l am facut nici acum si a trecut un an,pt fetita ?
Si daca prietena da banii prn prima casa si eu cash?va multumesc din suflet