Pentru cs inlocuieste actul de mostenitor sau ca sa l reprezinte pe decedat in procesul mostrnirii dupa unchiul lui?decedatul este tatal fetitei mele ,a trecut un an si nu i am facut actul de mostenitor sau succesiunea,el nu a avut nici o proprietate dar edte parte in procesul dezbaterii mostenirii unchiului sau,anexa 24 le trebuie la judecatorie ca sa mearga procesul lor mai deparre sau inlocuieste actul pe care nu i l am facut nici acum si a trecut un an,pt fetita ?
Anexa 24 este o sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale. Este eliberata de Primaria localitatii unde defunctul a avut ultimul domiciliu. In anexa 24 se consemneaza datele celui decedat, mostenitorii si bunurile ce compun masa succesorala (existente in evidentele Primariei). Arata ca un tabel. Mai pe romaneste, e ca un fel de cerere pentru deschiderea succesiunii. Atat. Nu e act de proprietate si nu inlocuieste certificatul de mostenitor.
Anexa 24
corinacarstoiu
Buna ziua,
Intentionez sa deschid actiunea de succesiune in urma decesului bunicii mele.
Aceasta a avut 2 copii: mama mea (care a decedat inainte de decesul ... (vezi toată discuția)