avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care ...

Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie pentru a dezbate succesiunea. Cine mai poate solicita această anexă din ceilalți moștenitori, doar a celor decedați? Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:19, 15 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs ați solicitat anexa 24 pentru dezbaterea succesiunii părintelui dvs.
Pentru ceilalți doi titulari decedati, anexa 24 o vor scoate mostenitorii fiecăruia.
Mulțumesc mult, după ce toți am scos Anexa 24, care sunt pașii de urmat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresati unui birou notarial de la ultimul domiciliu al defunctului si dezbateti cele 3 succesiuni.
Fiecare familie pentru parintele sau.
Dupa ce obtineti cele 3 certificate de mostenitor, intocmiti documentatiile cadastrale pentru fiecare parcela si ulterior, faceti partajul intre dvs- mostenitorii celor 3 titulari, plus cei doi ramasi in viata.
Ceilalți doi care sunt în viață, mă pot împuternici pentru ai reprezenta la succesiune? Pentru ceilalți doi decedați, care au totuși Titlu de proprietate pe o altă suprafață de teren primită de la bunici, mai inainte, moștenitorii lor(verișorii mei), trebuie mai întâi să-și rezolve moștenirea de pe titlul lor, că să poată participa la această succesiune? Mulțumesc din inimă, cu respect, prof. Buta.

Buța Nelu a scris:

Ceilalți doi care sunt în viață, mă pot împuternici pentru ai reprezenta la succesiune?

Va pot imputernici daca sunt mostenitorii legali ai celorlalti trei titulari.

Pentru ceilalți doi decedați, care au totuși Titlu de proprietate pe o altă suprafață de teren primită de la bunici, mai inainte, moștenitorii lor(verișorii mei), trebuie mai întâi să-și rezolve moștenirea de pe titlul lor, că să poată participa la această succesiune?

Nu, cand isi dezbat succesiunea dupa parintele lor, vor include tot: si cota de 1/5 de pe acest titlu si suprafata de teren primita de la bunici.

Alte discuții în legătură

Mostenire teren extravilan cfilip20 cfilip20 Buna dimineata. Va prezint urmatoarea situatie: Bunicul mamei mele a detinut o parcela de pamant la tara, cred ca este vorba de 13 hectare. A avut trei ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate-mostenitori ContSters115731 ContSters115731 Revin cu o chestiune deja discutata, dar cred ca m-am exprimat eu gresit initial.Bunicul meu a murit in l994 si nu a scos titlu de proprietate.Ulterior, unul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imediat după revoluția din '89 , tatălui meu si ... gabibotea gabibotea Buna ziua! Imediat după Revoluția din \'89 , tatălui meu si celor 3 frati ai lui li s-a facut conform legii 18, Titlu de proprietate( au fost înscriși ... (vezi toată discuția)