avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate cobra21

Activitate cobra21

Răspuns la discuția probleme cu RCA
la momentul acela era in vigoare aceasta lege? si de ce au platit atunci?
Răspuns la discuția probleme cu RCA
pai si care lege e asta si de ce dupa 2 ani
Discuție probleme cu RCA
Buna ziua, am si eu o nelamurire cu o firma de asigurari. in 2010 la inceputul lui iunie am avut un accident auto doar cu foarte mici pagube materiale, insa eram si baut. am dat asigurarea celui lovit si toate bune si frumoase pana in 23 ian 2012 cand am primit acasa un plic in care scrie ca in temeiul art. 720 cod proc. civ. sa achit o suma de 2772,50 lei in termen de 15 zile pentru pagubele suportate de ei altfel voi fi actionat in instanta. Eu vreau sa stiu daca e posibil ca dupa aproape doi ani sa ma puna pe mine sa platesc pagubele, in cazul in care aveam asigurarea valabila, si de ce si-au dat acordul de reparatie, daca e vorba ca eram baut, si ei nu platesc in in astfel de cazuri? Va multumesc si astept raspuns
salut, daca ma poate ajuta cineva; in mai 2010 mi-a fost retinut permisul pentru conducere sub influenta alcoolului cu 0,72 la mie. la o saptamana dupa aceea din nou din inconstienta m-am urcat din nou la volan baut si din nou am fost prins cu 1 la mie. pot face ceva in sensul asta pentru a nu avea prea mari probleme? daca e cineva care a patit asa ceva v-as ruga sa-mi raspundeti