avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate xe0n

Activitate xe0n

Răspuns la discuția Problema vecin
Strada este cedata la primarie...pot face ceva in cazul asta?
De asemenea va rog sa imi spune-ti daca are nevoie de ocordul nostru(veciniilor) ?
Multumesc
Discuție Problema vecin
Buna ziua,

Am o problema cu un vecin si as dori sa ma ajutati cu niste sfaturi.

Acum aproximativ un an ne-am mutat intr-o localitate de la marginea Timisoarei.Terenul se afla pe o strada noua infinatata pe care mpmentan suntem 4 vecini(acesta strada este infundata la capat).Problema noastra este ca unul dintre vecini a deschis de 1 luna un service auto.Din ce am vazut probabil ca are ceva autorizatii din cauza ca are firma pusa peste tot(deci nu se ascunde).
Inainte sa faca acest lucru a venit la fiecare vecin in parte sa ne intrebe daca suntem de acord si binenteles ca toti l-am refuzat.

Imi puteti spune va rog daca are nevoie de acordul vecinilor sau daca il putem opri in vreun fel.

Aici un link catre o imagine cu zona:
[ link extern ]

Multumesc anticipat.
Discuție Demisie
Buna ziua,

In momentul de fata am o problema:

Am fost la mai multe interviuri si la unul dintre ele am fost acceptat.Urmeaza sa semnez contractul si incep lucrul saptamana viitoare.In cazul in care dupa semnarea contractului primesc un raspuns afirmativ de la o alta firma(la care mi-ar conveni mai mult sa lucrez)...exista vreo posibilitate de a pleca fara preaviz?

Din auzite ..in primele 30 de zile de la semnarea unui nou contract nu este necesara perioada de preaviz..

Multumesc,
Mihai
Multumesc pentru raspuns.

Puteti sa imi spuneti va rog daca concediul medical continua si dupa exiparea CIM.Din ce am inteles el continua si este suportat de cartre stat - dar nu din surse sigure...

Multumesc
In primul rand doresc sa va multumesc pentru amabilitatea de a-mi citi intrebarea si de a-mi raspunde.

Am sa va descriu punctual situatia mea:

* Am fost anagajat la o companie din decembrie 2009 pana in iunie 2011.
* Momentan am un contract pe perioada determinata cu o alta companie care expira in 20 august 2011.
* Ieri mi-am rupt piciorul si am primit concediu medical 45 de zile.

Am cateva intrebari legate de situatia mea :

1. Cine imi va suporta concediu medical(daca se intampla acest lucru) ...si daca trebuie sa fac demersuri suplimentare(in mod normal stiu ca se depune c medical la angajator) - din ce am inteles de pe forum concediu medical continua si dupa incetarea contractului de munca ,dar vreau sa ma asigur.
2.Cum procedez cu somajul ?(Stiu ca trebuie sa te adresezi cat mai repede AJOFM - dar nu stiu cum sa procedez in situatia mea).

Multumesc.