avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate crisvally

Activitate crisvally

sunt pensionara si mama mea are alzheimer pot beneficia de indemnizatie de insotitor pentru ea daca am pensie
proprietarul de drept al imobilului mia facut testament ,contract de comodat si procura de administrare pt perfectarea actelor inainte cu 2 ani sa semnam in notariat ,am facut succesiuni dupa mama lui si frate decedat ,cadastru si itabulare si dupa 2 ani am perfectat actele
si sustine ca mia dat bani conform actului de vanzare cumparare si sai dau suma inapoi ca ii fac viata grea ,dar eu nici macar nu locuiesc cu ia si mai sustine ca a stat la mine dar tot ce spune e neadevarat si reiese din actiunea ei , spune ca acum 9 luni am vrut sa o dau afara si am batuto dar intrebare ce a facut timp de 9 luni ,Nu am chemat politia ca sta in casa mea si nici nu am dato in jud sa o evacuez ,mentionez ca are spatiu de locuit in alt imobil din aceasi locuinta locuinta are mai multi proprietari
ma dat deja in jud e pe rol cu motiv de igratitudine nu e adevarat ce spune . proprietarul de drept fiind in varsta a facut procura de vanzare mamei mela sa imi vande numai mie mama cand a semnat actul SA TRECUT PROCURATOR DE FOND FARA CLAUZE pt ca nu a dat bani pe imobil ma dat in jud pt pensie de intretinere si-a retras actiunea si a facut cap de cerere pt inapoiere bani din acte a ajuns in disperare tot sa imi ia ceva pt ca nu mai are bani cum erea obijnuita
are 79 de ani si a cam luato pe alol deoarece a decedat sotia lui acum 1 an dar am vorbit cu el si e de acord credeti ca se poate pt ca mama nu mia dat bani am trecuto formal am chitantele de mana sub semnatura privata cum sa cumparat de la proprietar si eu de la parinti
am cumparat o casa pe chitanta de mana dupa 20 ani am facut acte de vanzare cumparare in notariat .Am facut gresala sa o trec pe mama procurator de fond cu donatie bani pe imobil fara nici o clauza , in act am trecut suma de 40000 euro , dupa 4 ani ma da in jud cu igratitudine si doreste bani nu este nimic adevarat din ce spune .Proprietarul de drept a spus ca imi da o declaratie notariala ca contra valoarea casei a primito in urma cu 20 ani si ca am perfectionat actele acum se poate
am avut procesul si a retras pensia de intretinere acum a bagat cap de cerere restituire bani pe case in valoare de 46000 euro pe motiv ca abuzez de ea ingratitudine e neadevarat tot ce a spune . Am o intrebare casa a fost cumparata pe chitanta de mana in urma cu 20 ani parinti mei au cumparat pe chitanta eu de la ei si am perfectionat actele dupa 20 ani cu proprietarul de drept am trecuto pe mama ca procurator de fond formal sa devina bunul meu propriu fiind casatorita am vorbit cu proprietarul de drept ca ma dat mama in jud si a spus ca el imi de declaratie notariala ca am cumparat casa de la el pentru ca eu am fost ultima care am cumparat pe chitanta si nu a luat bani in notariat si am perfectionat actele e posibil
minte si am dovezi dar eu sunt uimita de ce poate spune ia mai are 20 procese cu fostul iei sot (tatal meu ) care sta cu ia in aceeas curte e procesomana acum a inceput cu mine pana acum 2 ani eream copilul iei acum nu mai sunt pt ca nu vreau sa ma pun martor in procesele iei dar asta e
In fapt sunt mama paratei am varsta de 60 ani ,sunt foarte bonlava , am o pensie mica de .... Solicit intretinere de la fiica mea , deoare ce i-am donat bani pentru a cumpara doua imobile ,unul in 2003 in valoare de .... si altul in 2007 conform acului de vanzare pe care le-am trecut pe numele ei ,iar eu fiind trecuta ca procurator de fond. De asemenea ,am contribuit la achitarea integrala a bransamentului de curent,apa,gaze (apa mia bagato primaria gratuit si pe celelalte utilitati pe bani mei gazele doar pana la poarta bransamentul ) in valoare de 6000 lei .in luna august anul trecut ,dupa sfanta maria ,fiica mea impreuna cu sotul ei si cu fostul meu sot au intrat in curtea unde locuiesc ,abuzand-ma atat fizic cat si verbal. .M-A LUAT DE PAR, ETC . In luna iulie anul acesta ,ma amenintat verbal ca ma da afara atat pe mine cat si cainiidin imobilul in care ia este proprietar pe banii mei .Se lauda peste tot ca a fost desteapta ca mi-a luat tot,doua imobile mi-a golit contul bancar ,toate bunurile mobile (inclusiv covoare)si am fost proasta ca nu am bagat in actele de proprietate pe care le detine anumite clauze de intretinere ,inclusiv clauza de uzul fruct viager. Am anuntat la 112,a venit un echipaj ,a intocmit un proces verbal m-au vazut batuta ,plina de sange,plina de zgarieturi atat pe fata cat si pe brate ,au vazut cainii alergand pe strada ,m-au indrumat catre iml si sa depun plangere la sectia de politie in timp de 60 zile de la data savarsiri incidentului. in acel moment am chemat cativa vecini care mau vazut traumatizata . Bani nu mai am ,pensiea este mica platesc utilitati si sunt foarte bonlava anexez copie dupa scrisoare med .Parata are totusi obligatia morala si legala sa contribuie lunar de a contribui la intretinerea mea .Pt aceste motive ,va rog s-o obligati sa contribuie lunar la intretinerea mea sub forma de pensie de intretinere tinand cont de nevoile mele si obligarea paratei sa fie de acord cu introducerea clauzelor speciale de intretinere,inclusiv cu uzul fruct viager in actul de vanzare a imo din ....In drept imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art 60 raportat la art 93 si art 94 cod familie
as putea sa scriu motivele actiuni fara nume