Buna ziua!
Fara a dori sa inoportunez ma adresez cu umila rugaminte de a ma ajuta cu idei, sfaturi, eventual un plan, pentru o lucrare de disertatie ce se refera la "auditul situatiilor financiare si al contului de profit si pierdere"........................
macar pasii ce trebuie urmati...Multumesc!
Buna ziua! Am o problema si nu gasesc rezolvare! Un client a pierdut factura albastra si sustine ca nu poate sa-si deduca T.V.A.-ul pe baza documentului reconstituit! Poate sa-mi spuna cineva unde gasesc reglementari legale referitoare la deducerea T.V.A.-ului? Eu nu cred motivul invocat de el!N-am auzit de asa ceva!Va rog, sa ma ajute cineva!
Roxana
Buna ziua! Am un autoturism , achizitionat in leasing in anul 2004. Leasingul era de 36 luni. In iunie 2006 am achitat in avans ultimele rate. La ce valoare pot vinde autoturismul?Va multumesc!
La 31.12.2005, A.G.A. a hotarat repartizarea profitului pe dividende (aferent anului 2005 la inceputul anului 2006). In ianuarie 2006 se poate reveni la A.G.A. cu alta decizie?Multumesc!
Buna ziua! AJUTOR!In cazul in care clientul meu a pierdut factura albastra, e sunficienta copia xerox cu mentiunea "conform cu originalul" pentru a-mi recupera banii?Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi reglementarea legala.Multumesc!
Buna ziua! AJUTOR!In cazul in care clientul meu a pierdut factura albastra, e sunficienta copia xerox cu mentiunea "conform cu originalul" pentru a-mi recupera banii?Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi reglementarea legala.Multumesc!