avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general din nou...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

din nou...

daca profitul s-a repartizat pe alte rezerve, se impoziteaza ? LA fel ca dividendele?Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2006
roxxp25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Feni , utilizator 20:06, 26 Iulie 2006
daca s-a dat deja o hotarrare AGA aceasta a fost deja publicata in Monitorul oficial si devine opozabila tertilor, se putea lasa in rezultat reportat si amanat distribuirea profitului, nu cunosc daca printr-o alta hot.se mai poate anula sau modifica prima hotarare, probabil daca sunt de acord toti actionarii, daca s-au ridicat dividendele nu se mai pote face nimic, impozitul pe dividende trebuia platit o data cu plata dividendelor, daca nu s-u ridicat impozutul pe dividende se platest cel mai tarziu la 31.12.2006, chiar si in situatia cand dividendele nu s-au platit actionarilor,
Referitor la alte rezerve depinde de natura lor, daca sunt distribuite din profitul brut se impoziteaza, daca au fost constituite din profit net nu se impoziteaza, acum nu cunosc in ce sit te afli ref. la rezerve

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate reveni asupra repartizarii profitului 2013? marymary marymary 1. se poate reveni printr-o hotarara a asociatilor sa ramana nerepartizat profitul 2013? Initial s-a repartizat la dividende. 2. Daca se revine si se decide ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit Cstrut Cstrut Buna, am o nelamurire: am profitul aferent anului 2008 nerepartizat, il pot repartiza in decembrie 2009 si plati impozitul pana in 25.01.2010? multumesc (vezi toată discuția)
Dividende 2011 epsgaba epsgaba Se poate stii care va fi prima zi din anul 2011 in care as putea sa imi accesez dividendele corespunzatoare anului 2010? Firma va fi creata anul asta - voi fi ... (vezi toată discuția)