daca s-a dat deja o hotarrare AGA aceasta a fost deja publicata in Monitorul oficial si devine opozabila tertilor, se putea lasa in rezultat reportat si amanat distribuirea profitului, nu cunosc daca printr-o alta hot.se mai poate anula sau modifica prima hotarare, probabil daca sunt de acord toti actionarii, daca s-au ridicat dividendele nu se mai pote face nimic, impozitul pe dividende trebuia platit o data cu plata dividendelor, daca nu s-u ridicat impozutul pe dividende se platest cel mai tarziu la 31.12.2006, chiar si in situatia cand dividendele nu s-au platit actionarilor,
Referitor la alte rezerve depinde de natura lor, daca sunt distribuite din profitul brut se impoziteaza, daca au fost constituite din profit net nu se impoziteaza, acum nu cunosc in ce sit te afli ref. la rezerve
Repartizare profit
Cstrut
Buna, am o nelamurire:
am profitul aferent anului 2008 nerepartizat, il pot repartiza in decembrie 2009 si plati impozitul pana in 25.01.2010?
multumesc (vezi toată discuția)
Dividende 2011
epsgaba
Se poate stii care va fi prima zi din anul 2011 in care as putea sa imi accesez dividendele corespunzatoare anului 2010? Firma va fi creata anul asta - voi fi ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.