bulzanv a scris:
am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum am vrut sa scaot banii si dna de la ghiseu zice ca depozitele si cont curent sau desfintat in iulie 2013 ,mentionez ca nici nu am mai fost la banca
ce pot sa fac sami recuperez banii, multumesc
Buna ziua ! Am avut si du o problema de acest gen. Aveam cardul de credit al unei prietene ,ca sa ii platesc ratele in tara ,ea fiind plecata . A venit in concediu sa plateasca ultima rata si descopera ca ii lipsesc 1500 lei . Finctionarele au spus , citez " vedeti cui ati lasat cardul ,ca si-a cumparat mobila pe ei ". M-am enervat si am mers eu la banca ,ptr ca au spus ca eu sunt hoata . Am cerut dzta ,ora si minutul si magazinjl de unde spun ele sa am facut eu cumparaturi . Am ridicat tonul sa ma auda si ceilalti clienti si am amenintat ca ,daca nu imi sunt date pe loc ,chem politia . Au facut chipurile vetificari si au spus ca ,de fapt ,dupa o convorbire cu banca ,prietena mea si-ar fi dat acordul sa plateasca suma la o asigurare de sanatate . Am cerut iar data si ora când s-a efectuat convorbirea ,că vreu sa fac reclamatie ptr denunt calomnios impotriva mea . Dupa câteva negocieri ,,ca sa nu fac eu sesizare impotriva bancii ,i-au dat inapoi banii prietenei si i-au inchis cardul . Am vrut sa fiu mai dura eu ,dar prietenei deja i se facuse rău si m-a rugat sa ii iert .
Mergeti acolo cu un avocat si cu gura mare si poate nu mai este nevoie de proces ,dar sa plateasca ei avocatul .